xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Slender Threads İncelemesi

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1782038208059.png

Slender Threads; gerilim dolu, karanlık bir hikâyeyi mizahi bir anlatımla ustaca harmanlayan, ürkütücü bir tıkla-ve-ilerle macera oyunudur. Yapı olarak Thimbleweed Park esintileri taşısa da, ona kıyasla çok daha sade ve çözümü kolay bulmacalar barındırıyor.

Oyunda, yeni kitabı için ilginç bir ilham kaynağı arayışıyla gözlerden uzak, küçük bir kasabaya ayak basan hevesli bir yazarı kontrol ediyoruz. Karakterimiz buraya adım atar atmaz kendisini; gizemli ölümlerin, faili meçhul kaybolmaların ve yerel halkın "Gölgeler" olarak adlandırdığı ölümcül, doğaüstü varlıkların döndüğü bir gizemin tam ortasında buluyor.

Oyun boyunca asıl amacımız, bu Gölgelerin kasaba üzerindeki uğursuz etkisine karşı koymak ve kendi adımızı da bu karanlık kaderden kurtarmak.

1782038222329.png

Yeni bilgiler edinmek, kasaba sakinleriyle tanışmak ve hikâyeyi ilerletmemizi sağlayacak kritik nesneleri toplamak için oyunun sunduğu geniş, yarı açık dünya haritasını ve banliyöleri özgürce keşfedebiliyoruz. Tüm bu araştırmalarımız ise en nihayetinde bizi şaşırtıcı ve ters köşe bir finale götürüyor.

Yapımın gizem, gerilim, yer yer karşımıza çıkan vahşet (gore) sahneleri ve absürt komedi unsurlarını bir araya getiren hikâye anlatım tarzını çok beğendim. Özellikle ana karakterimizin umursamaz ve meraklı tavırlarının, çoğu zaman beklenmedik derecede korkunç ve trajikomik sonuçlara yol açmasını izlemek son derece keyifliydi.

Slender Threads, gelir modelini reklamlar ve gerçek para karşılığında ipucu satma sistemi üzerine kurmuş. Tek seferlik 9,99 dolarlık bir uygulama içi satın alım işlemi oyunu tamamen premium bir deneyime dönüştürse de, ben herhangi bir ücret ödemeden oyunu ücretsiz olarak bitirmeyi başardım.

1782038243364.png

Görsel tarafta modern ve estetik bir görünüme sahip olan yapım; göze hoş gelen 3D grafikleri, tamamen seslendirilmiş diyalogları ve mobil cihazlara harika uyum sağlayan rahat kontrolleriyle öne çıkıyor. Tüm bu modern cilasına rağmen, eski usul klasiklerin o mistik ve gizemli havasını ruhunda taşıması, onu türün son dönemdeki en başarılı temsilcilerinden biri yapıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri