HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Cheat engine ile one hit bulma yöntemini öğretecek bizim ile paylaşacak biri var mı 0 1 yöntemi ile bulmaya çalışıyorum son çıkan adreslerden hiç biri değil bilen saygıdeğer forum üyeleri bizim ile paylaşabilirmi @MazeretimVar
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
One Hit Bulunumu
Başit : LocalPlayer'i bul karakterin isimini arat
ve cıkan 0x10 degeri yerine 2 byte al 700 destekliyorsa 0x10 yerine 700 yap - yaparak gel 6 degerini görünce bi yanında ki - leme senin her sunucuda%100 one hit'indir
Haraket hızı bulabiliyormusunforum üzerinde one hit bulmayı bilenn yokmu şimdi vay be
denemedim ona bakayım sen biliyormusun dostum dc versemHaraket hızı bulabiliyormusun
Elinden silahi cikar spaceye bas vurus yaparken cheat enginede 1 diye arat sonra vurus yapmayi birak 0 diye arat tekrar aynk sekilde saldiri yaparken 1 diye arat oyle oyle 10-15 sonud kalana kadar yap sonra eline silah tak tekrar vurus yap kalan sonuclardan 1-2-3-4 diye değişen değerleri asagi indir (max 2-3 tanedir)
Sonra onlari tek tek freeze yaparak dene dogru veriyo buldugunda kalici hale getir
Sonra onlari tek tek freeze yaparak dene dogru veriyo buldugunda kalici hale getir
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)