HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ctrl Kontrol
Ctrl E Atak
Ctrl R İptal
Pet gezdirme felan mevcut dahada geliştirilicektir*
Pazardaki tüm itemler satıldıgında bankaya düşer çekilen miktar anlık envantere alabilirsiniz
Tamamen Src Tarafından cekmektedir herhangi bir bug vb olmaması icin tasarlanmıştır*
Bilinen denenen tüm fixleri atılmıştır .
Ekli dosyalar
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ellerine sağlık paylaşım yaparsan direk down ederim
Altın Konu Thread 'Arşivden Server Files'
Merhaba değerli TURKMMO üyeleri;
Paylaştığım files, arşivi temizlerken buldum sileceğime foruma kazandırayım dedim.
Sanal makinede çalıştığım alt yapılar kurulu olduğu için kurup görsel bırakamadım. Kuran üyelerimiz olur ise görsel bırakabilirler.
Oyun dosyaları 2021'de sağlam oyuncuda oynatılmış dosyalardır.
Kullanıp veya kullanmamak size kalmış.
Dosyalar bildiğim kadarıyla Emre'nin eski sattığı dosyalar güncel halini sanırsam satışını yapmakta.
Daha önce paylaşıldıysa...
Paylaştığım files, arşivi temizlerken buldum sileceğime foruma kazandırayım dedim.
Sanal makinede çalıştığım alt yapılar kurulu olduğu için kurup görsel bırakamadım. Kuran üyelerimiz olur ise görsel bırakabilirler.
Oyun dosyaları 2021'de sağlam oyuncuda oynatılmış dosyalardır.
Kullanıp veya kullanmamak size kalmış.
Dosyalar bildiğim kadarıyla Emre'nin eski sattığı dosyalar güncel halini sanırsam satışını yapmakta.
Daha önce paylaşıldıysa...
- bLastX
- m2load server files turkmmo metin2 server files turkmmo server files turkmmo server files indir turkmmo server files sorunsuz
- Cevaplar: 72
- Forum: Metin2 Server Files
Alt yapı bu *
Ahahahah teşekkürler nasip bakalımEllerine sağlık paylaşım yaparsan direk down ederim![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)