Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar,
Plechito Viking Dungeon (Frostbane) zindanını başarıyla kurdum ve sorunsuz şekilde çalışıyor. Ancak stage_base.gr2 dosyasının içerisinde, modele gömülü bir logo bulunuyor. Logoyu kaldırmayı denedim. Toplam 11 objeden 2 tanesinde logo mevcut. Bunlardan birindeki logoyu kaldırabildim fakat diğerinde başarılı olamadım.
Elimde 3ds Max 2018 bulunduğu için GR2 export işlemi yapamıyorum ve bu yüzden düzenlemeyi tamamlayamadım.
Sizlere şunu sormak istiyorum:
Şimdiden teşekkür ederim.
Plechito Viking Dungeon (Frostbane) zindanını başarıyla kurdum ve sorunsuz şekilde çalışıyor. Ancak stage_base.gr2 dosyasının içerisinde, modele gömülü bir logo bulunuyor. Logoyu kaldırmayı denedim. Toplam 11 objeden 2 tanesinde logo mevcut. Bunlardan birindeki logoyu kaldırabildim fakat diğerinde başarılı olamadım.
Elimde 3ds Max 2018 bulunduğu için GR2 export işlemi yapamıyorum ve bu yüzden düzenlemeyi tamamlayamadım.
- Elinde bu zindanın logosuz stage_base.gr2 sürümü bulunan var mı?
- Ya da bu konuda yardımcı olabilecek, tecrübeli bir arkadaş var mı?
veya ücreti karşılığında yapabilecek varsa bana ulaşsın lütfen.Arkadaşlar,
- Elinde bu zindanın logosuz stage_base.gr2 sürümü bulunan var mı?
- Ya da bu konuda yardımcı olabilecek, tecrübeli bir arkadaş var mı?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)