HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba hocam paylaşım için çok teşekkürler, botu settings.h kısmından güncellemeye çalışıyorum ai ile kalıcı offset çeken patern üzerinden bir dumper yaptım ai a sorduğumda offsetlerin doğru olduğunu söylüyor fakat projeye Settings.h den entegre ettiğimde sadece botta karakterin ismi okuma, sunucu ch si ve hangi sunucu olduğu, karakterin envanterini okuma, radar ve oto atak çalışıyor fakat oto toplama, oto pot, oto skill çalışmıyor ve hp %0 mp %0 exp %0 gözüküyor. Bu atmış olduğum ai dumper ile kalıcı offset çekmek için yazdırdığım proje ile olan bulduğu kalıcı offsetler, offsetlerimde yanlışlık mı var nasıl olarak bir dumper üretip kalıcı offset çekip yani her oyuna girdiğimde güncellenmeyen sadece oyuna güncelleme geldiğinde güncellenen offsetleri çekebilirim, drago dumper kullandım fakat oradaki offsetler de doğru değildi ama forumdaki bazı arkadaşlar drago dumper ile offset çekerek projelerini güncelliyorlarmış, herhangi hazır bir dumper var mı drago dumper gibi dump edebileceğim, yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu link olarak attığım dosya da ai ile yaptığım dumper ın çektiği kalıcı offsetler dediği offsetler.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Rica ederim. Maalesef hazır bir dumper bilmiyorum.Merhaba hocam paylaşım için çok teşekkürler, botu settings.h kısmından güncellemeye çalışıyorum ai ile kalıcı offset çeken patern üzerinden bir dumper yaptım ai a sorduğumda offsetlerin doğru olduğunu söylüyor fakat projeye Settings.h den entegre ettiğimde sadece botta karakterin ismi okuma, sunucu ch si ve hangi sunucu olduğu, karakterin envanterini okuma, radar ve oto atak çalışıyor fakat oto toplama, oto pot, oto skill çalışmıyor ve hp %0 mp %0 exp %0 gözüküyor. Bu atmış olduğum ai dumper ile kalıcı offset çekmek için yazdırdığım proje ile olan bulduğu kalıcı offsetler, offsetlerimde yanlışlık mı var nasıl olarak bir dumper üretip kalıcı offset çekip yani her oyuna girdiğimde güncellenmeyen sadece oyuna güncelleme geldiğinde güncellenen offsetleri çekebilirim, drago dumper kullandım fakat oradaki offsetler de doğru değildi ama forumdaki bazı arkadaşlar drago dumper ile offset çekerek projelerini güncelliyorlarmış, herhangi hazır bir dumper var mı drago dumper gibi dump edebileceğim, yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu link olarak attığım dosya da ai ile yaptığım dumper ın çektiği kalıcı offsetler dediği offsetler.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Settings.h dosyasında bulunan adreslerin büyük bir kısmı, IDA Pro 9.2 üzerinden alınan dump'tan çıkarılmış Real C++ adresleridir.
Muhtemelen sizin bulduğunuz adresler RVA (Relative Virtual Address) olduğu için doğrudan çalışmıyor. Bu nedenle Real C++ adreslerini bulmanız gerekiyor.
İlgili özelliklerin çalışabilmesi için aşağıdaki fonksiyonların Real C++ adreslerini tespit etmelisiniz:
Statülerin görünmesi için- C_PythonPlayerBase
Beceri kullanımı için- C_SendUseSkillPacket
- C_UseSkill
Yerden eşya toplama için- C_SendPickupCall
Eğer kesin adresleri bulamıyorsanız, ilgili dump dosyasını yapay zekâya analiz ettirerek Real C++ adreslerini tespit ettirebilir ve gerekli kodları bu adreslere göre oluşturabilirsiniz.
İyi forumlar...
Merhaba hocam paylaşım için çok teşekkürler, botu settings.h kısmından güncellemeye çalışıyorum ai ile kalıcı offset çeken patern üzerinden bir dumper yaptım ai a sorduğumda offsetlerin doğru olduğunu söylüyor fakat projeye Settings.h den entegre ettiğimde sadece botta karakterin ismi okuma, sunucu ch si ve hangi sunucu olduğu, karakterin envanterini okuma, radar ve oto atak çalışıyor fakat oto toplama, oto pot, oto skill çalışmıyor ve hp %0 mp %0 exp %0 gözüküyor. Bu atmış olduğum ai dumper ile kalıcı offset çekmek için yazdırdığım proje ile olan bulduğu kalıcı offsetler, offsetlerimde yanlışlık mı var nasıl olarak bir dumper üretip kalıcı offset çekip yani her oyuna girdiğimde güncellenmeyen sadece oyuna güncelleme geldiğinde güncellenen offsetleri çekebilirim, drago dumper kullandım fakat oradaki offsetler de doğru değildi ama forumdaki bazı arkadaşlar drago dumper ile offset çekerek projelerini güncelliyorlarmış, herhangi hazır bir dumper var mı drago dumper gibi dump edebileceğim, yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu link olarak attığım dosya da ai ile yaptığım dumper ın çektiği kalıcı offsetler dediği offsetler.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
https://forum.turkmmo.com/konu/3945930-imza-tarama-pattern-scanner/
bunu deneyin.