- Konular
- 13
- Online süresi
- 4d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 97
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 1,606
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkür ederim.Eline sağlık gardaşım, görevinde başarılar
- Konular
- 13
- Online süresi
- 4d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 97
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 1,606
- DevLira
- 0
Koruma bilerek eklememiştim. Tabi haliyle sizin için source gibi oluyordoğru hiç paylasmadın ama gf icin paylastıgın Turkmmo.dll'de koruma neredeyse yok sayılır dı o yüzden source olmasa bile kodların belirli kıssımları gözüküyor o yüzden demiştim "gf de paylastıgın source gibi"
. Uğraşmak, geliştirmek isteyenler artık daha kolay geliştirebilirler.- Katılım
- 27 Ara 2015
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 109
- DevLira
- 0
Hocam Visual Studio 2022 ile build alırken böyle bi hata alıyorum acaba hangi sürümle build alıyorsunuz ..
- Konular
- 8
- Online süresi
- 1d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 42
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 757
- DevLira
- 0
Hayırlı olsun. Şimdiden Source Paylaşımı İçin TeşekkürlerMerhaba değerli Turkmmo üyeleri,
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Kısa süre önce Deneme Moderatör olarak göreve başladım. Bu süreçte forum düzenine katkı sağlamak ve aynı zamanda topluluğumuz için faydalı içerikler paylaşmak da hedeflerim arasında yer alıyor.
Bu doğrultuda sizlerle daha önce paylaşmış olduğum bir projeye ait kaynak kod paylaşımı gerçekleştirmek istiyorum. Umarım geliştirme süreçlerinizde işinize yarar ve yeni projeleriniz için faydalı bir kaynak olur.
✔ Kodları inceleyebilir,
✔ Kendi projelerinize uyarlayabilir,
✔ Görüş ve önerilerinizi konu altında paylaşabilirsiniz.
Topluluğumuzun bilgi paylaşımıyla daha da güçleneceğine inanıyorum. Her türlü yapıcı geri bildirim ve öneriniz benim için değerlidir.
Herkese iyi forumlar, bol kodlu ve verimli günler dilerim!
![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Not: Dosyalarda eksik varsa konunun altına belirtebilirsiniz.
Saygılarımla,
Deneme Moderatör
V145 Derleme aracı yüklemelisiniz yoksa 2022 de destekleyen sürümde derlemek için bir ai programına atın sourceyi ve promtu verin o düzeltir.Hocam Visual Studio 2022 ile build alırken böyle bi hata alıyorum acaba hangi sürümle build alıyorsunuz ..Ekli dosyayı görüntüle 179612