Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Altın Konu Advanced Farmbot "SOURCE"

doğru hiç paylasmadın ama gf icin paylastıgın Turkmmo.dll'de koruma neredeyse yok sayılır dı o yüzden source olmasa bile kodların belirli kıssımları gözüküyor o yüzden demiştim "gf de paylastıgın source gibi"
Koruma bilerek eklememiştim. Tabi haliyle sizin için source gibi oluyor :) . Uğraşmak, geliştirmek isteyenler artık daha kolay geliştirebilirler.

Hocam Visual Studio 2022 ile build alırken böyle bi hata alıyorum acaba hangi sürümle build alıyorsunuz ..
1780961199042.png

Merhaba değerli Turkmmo üyeleri,

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Kısa süre önce Deneme Moderatör olarak göreve başladım. Bu süreçte forum düzenine katkı sağlamak ve aynı zamanda topluluğumuz için faydalı içerikler paylaşmak da hedeflerim arasında yer alıyor.

Bu doğrultuda sizlerle daha önce paylaşmış olduğum bir projeye ait kaynak kod paylaşımı gerçekleştirmek istiyorum. Umarım geliştirme süreçlerinizde işinize yarar ve yeni projeleriniz için faydalı bir kaynak olur.

✔ Kodları inceleyebilir,
✔ Kendi projelerinize uyarlayabilir,
✔ Görüş ve önerilerinizi konu altında paylaşabilirsiniz.

Topluluğumuzun bilgi paylaşımıyla daha da güçleneceğine inanıyorum. Her türlü yapıcı geri bildirim ve öneriniz benim için değerlidir.

Herkese iyi forumlar, bol kodlu ve verimli günler dilerim!
302063_0c39a64af6be60602715027ece9a0038.png

Not: Dosyalarda eksik varsa konunun altına belirtebilirsiniz.

Saygılarımla,
Deneme Moderatör
Hayırlı olsun. Şimdiden Source Paylaşımı İçin Teşekkürler
Hocam Visual Studio 2022 ile build alırken böyle bi hata alıyorum acaba hangi sürümle build alıyorsunuz ..Ekli dosyayı görüntüle 179612
V145 Derleme aracı yüklemelisiniz yoksa 2022 de destekleyen sürümde derlemek için bir ai programına atın sourceyi ve promtu verin o düzeltir.

eline saglik dostum yararli konu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri