noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek antidamage

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xpbg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 101

xpbg

Level 2
Üye
Konular
11
Online süresi
3d 15h
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
12
MmoLira
534
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

antidamage'nin mantığında eksik bir noktam var. fake pos gönderiyorum 180 derece öne arkaya 40ms'te 1 kez. yakıncı mobların hasarını engelliyorum ama büyücü veya okçu mobların hasarı geliyor mutlaka buluyorlar 2 3 hasarlarını yiyoruz. bu hasarları %100 nasıl engellerim

antidamage'nin mantığında eksik bir noktam var. fake pos gönderiyorum 180 derece öne arkaya 40ms'te 1 kez. yakıncı mobların hasarını engelliyorum ama büyücü veya okçu mobların hasarı geliyor mutlaka buluyorlar 2 3 hasarlarını yiyoruz. bu hasarları %100 nasıl engellerim
%100 bende bilmiyorum ama uzaktan vurabilirsin mobun yanına gitmeden okçular vurmaz o zaman

%100 bende bilmiyorum ama uzaktan vurabilirsin mobun yanına gitmeden okçular vurmaz o zaman
evet mantıklı fakat benim istediğim tp ile farm yaparken mobların arasında girince ölmemek.

evet mantıklı fakat benim istediğim tp ile farm yaparken mobların arasında girince ölmemek.
zaten dediğim şey de o. mobun dibine ışınlanmayacak karakter 250 birim yanına gidecek öyle vuracak bi deneyebilirsin

@xpbg kardeşim teleportta benımde bır problemım var yardımcı olurmusun. Tp attığımda anlık kasma oluyor bazende Z hesaplayamıyor. Yerin dibine giriyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri