- Konular
- 12
- Online süresi
- 16d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 1,635
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar aşağıdaki paneli kurdum accont sql nacivat aktarırken hata alıyorum panel çalışıyor lakin kayıt olunmuyor yardımcı olurmusnuz
Merhaba arkadaşlar 1-1.5 sene öncesinde yavaş yavaş geliştirmeye başladığım burak selvinin paylaşmış olduğu mhms sisteminin yeni versiyonunu sizlerle paylaşmak istedim. Uzun süredir neden paylaşmadın diye soracak olursanız çok nadir ilgileniyordum boş vaktim oldugunda 2-3 haftada 1-2 en baba 3 saat bakabiliyordum.
Şuanda sistem tamamen stabil bir şekilde sorunsuz çalışmakta yapmış olduğum teste göre demiyorum çok iyi bir sistem lakin bazı kitlenin işini tamamen görecektir.
NOT: Bundan sonraki tema paylaşımlarım bu sisteme uyumlu şekilde paylaşılacaktır.
NOT2: Sistemin Kurulumu...
Şuanda sistem tamamen stabil bir şekilde sorunsuz çalışmakta yapmış olduğum teste göre demiyorum çok iyi bir sistem lakin bazı kitlenin işini tamamen görecektir.
NOT: Bundan sonraki tema paylaşımlarım bu sisteme uyumlu şekilde paylaşılacaktır.
NOT2: Sistemin Kurulumu...
- darkbey42
- Cevaplar: 224
- Forum: Metin2 PvP Panel - Web