kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı Mob Drop info & Chest Drop info Uyumluluğu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mora2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 71

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sunucumda Chest Drop info sistemini kullanıyorum ve önemli olan mob drop info penceresinde sandığın için görebilmek; bunu birkaç sunucuda gördüm ama benim eklediğim chest drop view sistemi için rastlamadım kendim uğraşmadan önce bunun için hazır bir makale varmı Veya forumda bilgisi olan dönüş yaparsa sevinirim.

Kullandığım Chest Drop sistemi :
Screenshot_142.png

Mob Drop İnfo:
Screenshot_141.png

Mob Drop penceresinde görünen sandık itemine tıklayınca mevcut Chest Drop Info penceresini o sandık vnumuyla açtırmak Yani sandık envanterde olmak zorunda değil sadece vnum üzerinden içeriği sorgulatılmalı Eğer kullandığın Chest Drop sistemi sadece envanterdeki sandığa sağ tıklayınca çalışıyorsa önce onu slot bazlı değil vnum bazlı çalışacak hale getirmen gerekir Sonra Mob Drop Info’daki sandık slotuna event verip aynı fonksiyonu çağırırsın Kısaca hazır uyumluluk değil iki sistem arasında küçük bir köprü yazılması gerekiyor Mob Drop sandığı gösterir Chest Drop da o sandığın içeriğini açar.

Sunucumda Chest Drop info sistemini kullanıyorum ve önemli olan mob drop info penceresinde sandığın için görebilmek; bunu birkaç sunucuda gördüm ama benim eklediğim chest drop view sistemi için rastlamadım kendim uğraşmadan önce bunun için hazır bir makale varmı Veya forumda bilgisi olan dönüş yaparsa sevinirim.

Kullandığım Chest Drop sistemi :
Ekli dosyayı görüntüle 179577

Mob Drop İnfo:
Ekli dosyayı görüntüle 179578

uiiventory.py uitarget.py ve sandık py dosyanı at halledeyim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri