Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek GF client wallhack help

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shugiie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 83

Shugiie

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
2h 34m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Gün
Başarım Puanı
1
MmoLira
75
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Şu anda GF üzerinde wallhack konusunda sorun yaşıyorum. `isAttr`, `Blockmovement` ve `isMoving` kullanarak istemci taraflı (clientside) wallhack'i sorunsuz çalıştırabiliyorum; ancak bir engeli her geçtiğimde geri ışınlanıyorum. `TCPbuffer` değerini 0 yapmayı, `sync_position`'ı (HEADER_GC_SYNC_POSITION) geçersiz kılmayı ve `SetHandler` kullanmayı denedim ama sonuç alamadım. Animasyonu engelleyip araziyi aşmak için "boost" kullanabileceğimi biliyorum ancak istediğim yöntem bu değil.

I am currently struggling with wallhack on GF. I can get clientside wallhack to work just fine with isAttr and Blockmovement isMoving however whenever I pass an obstacle I get teleported back, I've tried setting TCPbuffer to 0, override sync_position (HEADER_GC_SYNC_POSITION), SetHandler with no luck, I know I can block animation and use the "boost" to get over terrain but thats not what I want.

sendcharstate kısmını engelli bölgeye geldiğinde eFunc 0 göndermen gerekiyor. yürünebilir bölgeye geldiğinde eski ilk engele bastığın noktadan önceki nokta ile engeli geçtikten sonraki nokta arasında a* pathfinding ile parçalı tp yaptırmalısın sunucu tarafında. böylece client tarafında dağın üstünden yürürken sunucu tarafında da yolda yürüyor olarak görünürsün.

sendcharstate kısmını engelli bölgeye geldiğinde eFunc 0 göndermen gerekiyor. yürünebilir bölgeye geldiğinde eski ilk engele bastığın noktadan önceki nokta ile engeli geçtikten sonraki nokta arasında a* pathfinding ile parçalı tp yaptırmalısın sunucu tarafında. böylece client tarafında dağın üstünden yürürken sunucu tarafında da yolda yürüyor olarak görünürsün.
Yani, engellenebilir bir zemindeyken SendCharacterStatePacket'i engellemek, yürünebilir bir zemindeyken ise paket gönderimine devam etmek; engellenmiş durumdayken de pathfinder paketleri mi göndermek gerekiyor? Örneğin Hunt2 bunu nasıl yapıyor? Tıpkı eski günlerdeki gibi rahatça yürüyebiliyorsunuz; herhangi bir "rubberbanding" (geri atma/takılma) yaşanmıyor. Bir zeminin üzerinden yürüyüp o zeminden ayrıldıktan hemen sonra durduğumda bile hiçbir takılma olmuyor.

So block SendCharacterStatePacket when on blockable terrain and resume packets when on walkable terrain? and send pathfinder packets when blocked? How does Hunt2 do it for instance? You can simply walk like the old days no rubberbanding. Whenever i walk over terrain and stop right after leaving terrain there is no rubberbanding.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri