HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hocam özür dilerim benim konuyla pek alakam yok , sadece meraktan yazdım, ben sadece yukarıdaki kanıtlarla bırakılmış şeylere bir cevap istemiştim.yazık kafana bünyende nasıl bir etki bıraktıysam artık önüne gelen herkezi ben sanacaksın merdo felan yazıyorsun bunlar ne roman diyorsun bana ss attılar yabancı forumlarda milleti ben sanıyorsun felan akıl hastanesine yatarsın yakında her gördüğüne mehmetcan felan dersin sen.
martysama sen misin veya penger hangisi sensin veya uranov ? Bazende vegas olmuşsun. Sanırım martysama nickiyle webzen ile anlaşma yapmışsınız daha sonra nick değişmiş nasıl oldu sadece merak ettim belki ben yanlış biliyorumdur tekrardan özür dilerim. İyi çalışmalar hocam.
belkide ilker fıratta benim ne dersin ? olur mu olur senin tezine görehocam özür dilerim benim konuyla pek alakam yok , sadece meraktan yazdım, ben sadece yukarıdaki kanıtlarla bırakılmış şeylere bir cevap istemiştim.
martysama sen misin veya penger hangisi sensin veya uranov ? Bazende vegas olmuşsun. Sanırım martysama nickiyle webzen ile anlaşma yapmışsınız daha sonra nick değişmiş nasıl oldu sadece merak ettim belki ben yanlış biliyorumdur tekrardan özür dilerim. İyi çalışmalar hocam.
iYi GüNleR HoCAmbelkide ilker fıratta benim ne dersin ? olur mu olur senin tezine göre
https://forum.turkmmo.com/konu/3637633-how-to-metin2-cython/
Son düzenleme:
yazık kafanıza iyi günler xD
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)