Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
PİYASAYI DOMİNE ETMEYE HAZIR MISIN? 65-250 YENİ NESİL PROJEYE GÜÇLÜ ORTAK / SPONSOR ARANIYOR! 
Klasikleşmiş Saka ve Rina tarzını unutun. O sevilen ruhu alıp, baştan aşağı yenilenmiş, eşsiz sistemlerle donatılmış bir efsane ortaya çıkardım. Martysama 5.7 altyapısının sarsılmaz gücü, MyISAM ile hızlandırılmış kusursuz veritabanı optimizasyonu ve aşılmaz güvenlik duvarlarıyla bu files, piyasanın yeni sefiri olmaya geliyor.
Her bir satır kodu özenle işlendi, veritabanı şişkinliklerinden (gereksiz loglar, sıfırlanmamış indexler) tamamen arındırıldı. Şimdi sadece bu şaheseri on binlerce oyuncuyla buluşturacak, vizyon sahibi bir ortak arıyorum!
OYUNUN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK SİSTEMLER 
Herkes Tek Savaş Sistemi (Özel Arena): Bayrak yok, lonca yok, acımak yok! Oyuncuların tamamen bireysel becerilerini konuşturduğu, özel skor takipli ve yüksek rekabetli ölüm kalım arenası.
İLK VE TEK İkarus VİP Pazar Sistemi: Sınırları genişletilmiş, büyük veri tipleriyle baştan yazılmış WON sistemine %100 uyarlı, kusursuz ticaret deneyimi.
EP ve WON Ödüllü 1v1 Arena: 65-250 yapısında ezber bozan bir İLK! Bileğine güvenenlerin servetine servet katacağı, heyecanın zirve yaptığı düello sistemi.
Gelişmiş Boss Takip & Boss Avcıları: Rekabeti haritalara yayacak, anlık takiplerle oyuncuları sürekli sıcak çatışmada tutacak avcı sistemleri.
Ronark Sistemi: İttifakların ve loncaların gücünü sınayacağı, ödülü büyük, savaşı çetin kanlı savaş alanı.
Karanlık ve Modern Arayüz: Yenilenmiş Hızlı Menü ve Nesne Market ile oyuncunun gözünü yormayan; karanlık, neon ve metalik detaylarla süslenmiş şık tasarım.
AKICI VE KUSURSUZ KASILMA ROTASI 
Oyuncuyu yormayan, rekabeti ve farmı dengede tutan, adım adım ayarlanmış level haritaları:
65 - 100 Seviye: Örümcek Zindanı (Hızlı ve aksiyon dolu başlangıç)
100 - 160 Seviye: Zombi Adası 1 (Orta seviye farm ve ilk büyük çatışmalar)
160 - 250 Seviye: Zombi Adası 2 (Zirveye giden yolda en acımasız mücadele)
BİTMEK BİLMEYEN AKSİYON: GELİŞMİŞ ETKİNLİK TAKVİMİ 
Görsele sığdıramadığımız, oyuncuyu bir saniye bile boş bırakmayacak devasa etkinlik altyapısı!
Yeşil Vadi & Metin Dağı & Kırmızı Lastik Etkinlikleri: Farmın ve rekabetin kalbi burada atacak!
Kayıp Harf & Kusursuz Kitap Etkinlikleri: Klasikleşmiş eğlencenin sorunsuz ve yenilenmiş hali.
Var Mısın Yok Musun Etkinliği: Şansına güvenenlerin servetine servet katacağı efsanevi sistem!
Antik Ganimet Etkinliği: En değerli eşyalar için sunucuyu birbirine katacak kıyasıya rekabet.
Boss Avcıları & Karakter Turnuva Etkinliği: PvP ve PvM dengesini zirvede tutacak, kralların belli olacağı devasa turnuvalar!Ve inanın, bunlar sadece buzdağının görünen kısmı! Buraya yazmadığım, görsellere sığdıramadığım daha sürüsüyle sürpriz sistem ve etkinlik filesin içinde sizi bekliyor. İsteyen, vizyonuna ve sermayesine güvenen her ciddi ortak adayıyla GİRİP FİLESİ CANLI CANLI TEST EDEBİLİRİZ! Her şey kurulu, her şey hazır; girip kendi gözlerinizle göreceksiniz!
SÖZÜN ÖZÜ 
Ben masaya kusursuz çalışan, piyasanın içinden geçecek hilesiz ve eşsiz bir makine koyuyorum. Vurkaç yapacak çoluk çocuk değil; piyasada deprem yaratacak, reklamı basıp "Bu oyunda tarih yazacağız!" diyecek, gözü kara bir SPONSOR / ORTAK arıyorum.
Altyapı, kodlama ve emek benden; vizyon, reklam ve krallık senden! Hazırsan gel, bu piyasayı titreteceğiz!

DİSCORD: danielxdr_
FORUM ÜZERİNDEN DE İLETİŞİM KURABİLİRSİNİZ
FORUM ÜZERİNDEN DE İLETİŞİM KURABİLİRSİNİZ
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)