ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar zaman geçirmek için alt yapı files lazım üzerinde bir oyun yapısı geliştirmek için ama piyasadan uzak olduğum için şuan hangi alt yapı daha sağlıklı bilmiyorum sizlerden tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar zaman geçirmek için alt yapı files lazım üzerinde bir oyun yapısı geliştirmek için ama piyasadan uzak olduğum için şuan hangi alt yapı daha sağlıklı bilmiyorum sizlerden tavsiyelerinizi bekliyorum
Üzerine c++ sistem kısmında sabitli konu olan debug mod sistemi eklenmiştir
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs Total
İndirip bakınız içerisine direk exeyi çalıştırın zaten debug sistemi aktif görörsünüz.
Konuya gelipde bu ücretli files felan demeyin ücretli satan elemanlarda sagdan soldan aldı aynı bile değil içerisine metin min max damage hasar eklemişler ama bunu görmezden gelip konuyu kapatmak için bahane aramayın turkmmo adına gayet güzel bir files kullanın piyasadaki birçok...
Merhaba arkadaşlar,
Boş zamanlarımda zaman geçirmek amaçlı üzerinde ekleme / çıkarma ve düzenleme yaptığım dosyalardır.
Enerji, Kemer, Simya ve Wolfman kaldırıldı resmi sunucuya benzer bir alt yapı
Her yapıya uygundur server açmayı düşünen varsa işinizi fazlasıyla görür.
Öne Çıkan Detaylar
FoxFS Sistemi: Arşivde verilen format kullanılmalıdır. Kod Temizliği: %75 oranında ölü kod ayıklaması yapılmıştır. Client Optimizasyonu: Yinelenen item/mob tanımları, yorumlar ve kullanılmayan...