Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

UI - TASARIM HK.

m2referencee

Level 1
Üye
Konular
7
Online süresi
6h 21m
Reaksiyon Skoru
19
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Gün
Başarım Puanı
3
MmoLira
177
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Paylaştığım görsele benzer kalitede bir UI tasarımına ihtiyacım var. Bu tarzda modern, temiz ve profesyonel arayüz hazırlayabilecek bir UI tasarımcısı arıyorum.

UI tarafını sağlayan kişiye karşılık olarak, bu sistemin backend kısmını C++ ile tamamen profesyonel şekilde ben geliştireceğim. Kod tarafında kalite, performans, düzen ve sürdürülebilirlik benim sorumluluğumda olacak.

Bunun yanında, UI tasarımını sağlayan kişiye sadece bu sistemin backendini yapmakla kalmayıp, istediği farklı bir sistemi de ücretsiz ve karşılıksız şekilde geliştirebilirim.

Ciddi, kaliteli ve uzun vadeli iş çıkarabilecek kişiler benimle iletişime geçebilir.

Eng:

Hello everyone,

I am looking for a UI designer who can create a UI design similar to the image I shared, with a clean, modern, and professional style suitable for a game environment.

In return, I will professionally develop the backend side of this system in C++. The code will be written with high standards, focusing on clean structure, performance, maintainability, and long-term stability.

Additionally, I will not only develop the backend for this system, but I can also create one extra system of their choice completely free of charge for the person who provides the UI design.

In short, I am looking for someone who can provide a high-quality UI design, and I am offering serious and professional C++ backend development in return.

Anyone interested can contact me.

İletişim / Contact me

Discord: m2reference
Web:
www.m2reference.dev

Screenshot_89.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri