Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Uzman Üyelik Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TruvaGame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 124
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin2 Pvp GM

TruvaGame

Level 23
GM
TM Üye
Konular
8,370
Online süresi
4mo 19d
Reaksiyon Skoru
4,080
Altın Konu
0
Başarım Puanı
506
MmoLira
39
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Forum Yönetimi,

Ben forumda truvagame kullanıcı adıyla aktif olarak uzun süredir içerik üreten bir üyeyim. Forum düzenine uygun şekilde hareket ederek, özgün içerikler paylaşarak ve aktif katkı sağlayarak bugüne kadar 7000’in üzerinde konu açmış bulunuyorum.

Forum içerisinde yeni konu açma bekleme süresinin azaltılması amacıyla tarafıma verilen Uzman Üyelik statüsüne yükseltildim. Bu üyelik kapsamında sahip olduğum haklardan biri de, konu açma süresinin standart kullanıcılar için uygulanan 15 saniyelik bekleme süresi yerine konuyu direkt olarak paylaşmamızdı. Bu hak bana yönetim tarafından verilmiş ve hesabıma tanımlanmış resmi bir ayrıcalıktı.

Ben de bu mevcut hakkımı kullanarak, günlük olarak forum kurallarına uygun şekilde, tamamen özgün içeriklerden oluşan yaklaşık günlük 50-100 konu paylaşımı gerçekleştirdim. Açılan konular spam, kopya veya otomatik içerik olmayıp; forum trafiğine, kategori düzenine ve içerik üretimine katkı sağlayan paylaşımlardır. Ayrıca bu paylaşımlar sonucunda sistem tarafından verilen MMO Lira ödülleri de tamamen forumun mevcut sistemi dahilinde kazanılmıştır.

Ancak son süreçte, tarafıma önceden tanımlanmış olan bu hakkı kullandığım gerekçesiyle uzman üyelik avantajlarımın geri alınması ve dolaylı şekilde cezalandırılmam tarafımca haksız bir uygulama olarak değerlendirilmektedir. Çünkü burada kötüye kullanım değil, sistemin bana tanımladığı hakkın aktif şekilde kullanılması söz konusudur.

Özellikle belirtmek isterim ki:

Konu açma hakkı tarafıma resmi olarak verilmiş bir üyelik avantajıdır.
Açılan konular özgün içeriklidir.
Forum kurallarını ihlal edecek bilinçli bir spam veya suistimal amacı bulunmamaktadır.
Forum aktifliğine ve içerik üretimine ciddi katkı sağlanmıştır.
Kazanılan MMO Lira ödülleri sistemin kendi ödül mekanizması sonucunda oluşmuştur.

Bu nedenle;

Tarafımdan kaldırılan uzman üyelik haklarının yeniden incelenmesini,
Varsa uygulanan işlem veya kısıtlamaların geri alınmasını,
Emek verilerek üretilen içeriklerin ve mevcut kullanıcı haklarımın göz önünde bulundurulmasını,
Konuyla ilgili adil ve detaylı bir değerlendirme yapılmasını

saygılarımla talep ediyorum.

İyi forumlar dilerim.

Kullanıcı Adı: truvagame

@admin sizden başkası çözemicek gibi duruyor.

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Gerek forum gerekse Discord üzerinden gerekli bilgilendirme tarafına yapıldı. Yönetimdeki kişilere sürekli mesaj gönderip üzerine konu açman hiçbir şeyi değiştirmeyecektir.

Hesabını inceledim; bu zamana kadar sadece forumun Metin2 pvp server tanıtımı alanına mesaj atmış ve Eğitim kategorisinde konu açmışsın. Bu nedenle uzman üye alım kriterlerimize uymadığın için uzman üyeliğin sonlandırıldı. Buna rağmen tekrardan başvuru yapabileceğini sana ilettim. Bu şekilde ısrar etmeye devam edersen bu hakkını da kaybedeceksin.
Hesabını incelemeye aldım ve sana bir hafta süre tanıma kararı verdim. Bu bir haftalık süre zarfında forumda açtığın konulara özen gösterir ve kriterlerimize uyum sağlarsan, "uzman üye" statün devam edecek. Mevcut...
Merhaba Forum Yönetimi,

Ben forumda truvagame kullanıcı adıyla aktif olarak uzun süredir içerik üreten bir üyeyim. Forum düzenine uygun şekilde hareket ederek, özgün içerikler paylaşarak ve aktif katkı sağlayarak bugüne kadar 7000’in üzerinde konu açmış bulunuyorum.

Forum içerisinde yeni konu açma bekleme süresinin azaltılması amacıyla tarafıma verilen Uzman Üyelik statüsüne yükseltildim. Bu üyelik kapsamında sahip olduğum haklardan biri de, konu açma süresinin standart kullanıcılar için uygulanan 15 saniyelik bekleme süresi yerine konuyu direkt olarak paylaşmamızdı. Bu hak bana yönetim tarafından verilmiş ve hesabıma tanımlanmış resmi bir ayrıcalıktı.

Ben de bu mevcut hakkımı kullanarak, günlük olarak forum kurallarına uygun şekilde, tamamen özgün içeriklerden oluşan yaklaşık günlük 50-100 konu paylaşımı gerçekleştirdim. Açılan konular spam, kopya veya otomatik içerik olmayıp; forum trafiğine, kategori düzenine ve içerik üretimine katkı sağlayan paylaşımlardır. Ayrıca bu paylaşımlar sonucunda sistem tarafından verilen MMO Lira ödülleri de tamamen forumun mevcut sistemi dahilinde kazanılmıştır.

Ancak son süreçte, tarafıma önceden tanımlanmış olan bu hakkı kullandığım gerekçesiyle uzman üyelik avantajlarımın geri alınması ve dolaylı şekilde cezalandırılmam tarafımca haksız bir uygulama olarak değerlendirilmektedir. Çünkü burada kötüye kullanım değil, sistemin bana tanımladığı hakkın aktif şekilde kullanılması söz konusudur.

Özellikle belirtmek isterim ki:

Konu açma hakkı tarafıma resmi olarak verilmiş bir üyelik avantajıdır.
Açılan konular özgün içeriklidir.
Forum kurallarını ihlal edecek bilinçli bir spam veya suistimal amacı bulunmamaktadır.
Forum aktifliğine ve içerik üretimine ciddi katkı sağlanmıştır.
Kazanılan MMO Lira ödülleri sistemin kendi ödül mekanizması sonucunda oluşmuştur.

Bu nedenle;

Tarafımdan kaldırılan uzman üyelik haklarının yeniden incelenmesini,
Varsa uygulanan işlem veya kısıtlamaların geri alınmasını,
Emek verilerek üretilen içeriklerin ve mevcut kullanıcı haklarımın göz önünde bulundurulmasını,
Konuyla ilgili adil ve detaylı bir değerlendirme yapılmasını

saygılarımla talep ediyorum.

İyi forumlar dilerim.

Kullanıcı Adı: truvagame

@admin sizden başkası çözemicek gibi duruyor.
Gerek forum gerekse Discord üzerinden gerekli bilgilendirme tarafına yapıldı. Yönetimdeki kişilere sürekli mesaj gönderip üzerine konu açman hiçbir şeyi değiştirmeyecektir.

Hesabını inceledim; bu zamana kadar sadece forumun Metin2 pvp server tanıtımı alanına mesaj atmış ve Eğitim kategorisinde konu açmışsın. Bu nedenle uzman üye alım kriterlerimize uymadığın için uzman üyeliğin sonlandırıldı. Buna rağmen tekrardan başvuru yapabileceğini sana ilettim. Bu şekilde ısrar etmeye devam edersen bu hakkını da kaybedeceksin.

Hesabını incelemeye aldım ve sana bir hafta süre tanıma kararı verdim. Bu bir haftalık süre zarfında forumda açtığın konulara özen gösterir ve kriterlerimize uyum sağlarsan, "uzman üye" statün devam edecek. Mevcut olumsuz tutum veya paylaşımlarını sürdürmen hâlinde, üyeliğin tekrardan geri alınacak. @TruvaGame

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri