Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
dün gece girip sadece sistemlere baktığım files db.core vermiş, pazara item dahi koymadım..
nasıl sorunsuz filessa valla yani sadece sistem penceresinden 1 kere sistemlere baktım herhangi bir butona bile basmama rağmen
nasıl sorunsuz filessa valla yani sadece sistem penceresinden 1 kere sistemlere baktım herhangi bir butona bile basmama rağmen

Rica ederimPaylaşım İçin Teşekkürler![]()

Sysr baksaydın keşke srcsiz files alıp kullanıyormuşsun gibi baktım diyorsunda reis protolardan kaynaklı düşmüştür o dumproto içinden makinaya orjinallerini salla.dün gece girip sadece sistemlere baktığım files db.core vermiş, pazara item dahi koymadım..
nasıl sorunsuz filessa valla yani sadece sistem penceresinden 1 kere sistemlere baktım herhangi bir butona bile basmama rağmen![]()
Filesi inceleme ihtimalimiz var mı ?
1-99 Hard Emek Sf Metin2Ultimate
Filesin Kütüphane Bilgileri
Python 3.7 &
VS 2019 or 2022
GCC8
BSD 13.1
MYSQL 5.6
ALT YAPI : Marty 4.9 - Legendyv4 Sorunları Çözülmüş Halidir.
DC :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Merhabalar bugun sizlere 2021'den itibaren geliştirdiğimiz Piya server filesi ücretsiz paylaşıyoruz.
Files 2023'de tamamlanmış 2024'de son defa güncelleme almıştır ardından oyun açılmıştır.
files gayet stabil.
Şişme Core Crash Kesinlikle direk aç oynat şeklindedir.
Files Metin2Ultimate Projesine Aittir.
Filesi Türkmmo Platformu dışarsında paylaşmamanızı rica ediyorum iyi günlerde kullanın istediğiniz tarza uyarlayabilirsinz.
Files Tamamen Denenmiştir +1500 Kayıt +500 Tekil Oyuncuda Test Edilmiştir.
Herhangi bir probleminizi ki olmayacağından eminim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Adresinden İletip destek alabilirsiniz.
Filesin İndirme Linkleri
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Dosyalar Temizlenmiştir Totalde 2 Küsür GB.
Dump Sourcesi Client Source İçerisindedir.
FİLES VT :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Detaylı vt sonuçlarını interneti iyi olan indirip yüklerse minnettar olurum.
Siteden tarattığım için CRDF.
Valla kontrol etmedim ama protoda ne gibi değişiklikler oldu? yapı 65-250 ye benzer gold zırhları falan ekli idi muhtemelen 1-99'un mysqli değil bundakiSysr baksaydın keşke srcsiz files alıp kullanıyormuşsun gibi baktım diyorsunda reis protolardan kaynaklı düşmüştür o dumproto içinden makinaya orjinallerini salla.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)