farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Metin2 files + src konusunda eğitime ihtiyacım var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EXPECTO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 164

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Gerekli tüm bilgiler sistemler anlatımlı şekilde forumumuz da mevcut. her eğitim vereceğim deyip sadece cebini düşünen insanlara kanmamanızı tavsiye ederim. piyasa biraz karışık :) hem şimdiler de ai çok popüler en azından kendini dev sanan insanlardan daha sağlıklı bilgiler alabilirsiniz. sadece tavsiyeydi :)
Gerekli tüm bilgiler sistemler anlatımlı şekilde forumumuz da mevcut. her eğitim vereceğim deyip sadece cebini düşünen insanlara kanmamanızı tavsiye ederim. piyasa biraz karışık :) hem şimdiler de ai çok popüler en azından kendini dev sanan insanlardan daha sağlıklı bilgiler alabilirsiniz. sadece tavsiyeydi :)

Hangi Konuda Ücretli Destek Arıyorsan Forumumuzda Takıldığın Yerleri Soru-Cevap Kategorimize Soru Açarak Birçok Arkadaşımızdan Çözüm Alabilirsin Eğer Kodlama Tarzında Destek Arıyorsan c++ Temel İçeren Kodlama Dillerinin Kitaplarını Okumanı Daha Sonra Pratik Yapa Yapa Kendi Halinde Öğrenmeni Daha Doğru Buluyorum sadece metin2 filesi ve srcsi hakkında bilgi edinmek istiyorsan forumda bunların bilgileri mevcut build alma hangi dosyaların ne işe yaradığı cpp dosyalarının özellikleri ille de ücretli destek istiyorum diyorsanda tabi ki :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri