- Konular
- 160
- Çözüm
- 17
- Online süresi
- 28d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 457
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 156
- MmoLira
- 4,664
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkese Merhabalar.. Öylesine yazdığım bir demo.Kullanmak isteyen kullanabilir.Bir çok fonksiyon barındırıyor geliştirmeye de açık..Oyuncuya kutsamalar verebiliyor. Pazarda item araması,oyunda item araması,mob araması hangi mobdan hangi item düşer,ekipman kontrolü,grup kontrolü ve daha fazlasını yapıyor oyuncu + basınca gazlıyor yanınca teselli ediyor dans ettiğini anlıyor Hp düşük olunca kısa süreli hareket hızı veriyor felan filan daha aklıma gelmeyen bir sürü şey ekledim.içinde cooldown süreleri var isteğe göre arttırabilir ya da azaltabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Eline Sağlık Güzel Duruyor
- Konular
- 136
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 17h
- Reaksiyon Skoru
- 336
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 186
- MmoLira
- 5,435
- DevLira
- 9
Paylaşım için teşekkürler metin2ye ilginç bir bakış açısı 

- Konular
- 136
- Çözüm
- 33
- Online süresi
- 1mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,796
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 268
- MmoLira
- 19,770
- DevLira
- 154
Çok beğendim başka bir hava katmış eline sağlıkHerkese Merhabalar.. Kendi başıma uyduruktan yazdığım bir demo.Kullanmak isteyen kullanabilir.Bir çok fonksiyon barındırıyor geliştirmeye de açık..Oyuncuya kutsamalar verebiliyor. Pazarda item araması,oyunda item araması,mob araması hangi mobdan hangi item düşer,ekipman kontrolü,grup kontrolü ve daha fazlasını yapıyor oyuncu + basınca gazlıyor yanınca teselli ediyor dans ettiğini anlıyor Hp düşük olunca kısa süreli hareket hızı veriyor felan filan daha aklıma gelmeyen bir sürü şey ekledim.içinde cooldown süreleri var isteğe göre arttırabilir ya da azaltabilirsiniz.
![]()