Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Pack client syserr

ahmetkaan58

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
1d 3h
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 7 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
23
MmoLira
573
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Auto hunt sistemi ekliyorum game src client src hiç bir sorun cıkmadı pack taraflı eklemeyi yapıncada ;
0517 16:45:11572 :: ui:3313: RuntimeWarning: tp_compare didn't return -1 or -2 for exception

0517 16:45:11574 ::
uiAuto.py(line:141) __LoadWindow
ui.py(line:3306) LoadScriptFile
ui.py(line:3501) LoadChildren
ui.py(line:3501) LoadChildren
ui.py(line:3313) LoadChildren

AutoWindow.__LoadWindow.UIScript/AutoWindow.py - <type 'exceptions.RuntimeError'>:Failed to load image (filename: d:/ymir work/ui/game/windows/auto_system_edit_line.sub)

Syserri geldi sonra göremediği "d:/ymir work/ui/game/windows/auto_system_edit_line.sub" dosyası normalde olduğu yerde belkide root içinde diye göremiyor diye etc nin içine ayni dizini olusturup attım bu seferde;

uiAuto.py(line:159) __LoadWindow

AutoWindow.__LoadWindow.UIScript/AutoWindow.py - <type 'exceptions.TypeError'>:SetToggleUpEvent() takes exactly 2 arguments (6 given)

syserri veriyor yardımcı olabilir misiniz ?

uiAuto.py 159. satırında 6 parametre yolluyorsun ui.pyde togglebutton içinde settoggleupevent fonksiyonu self + 1 = 2 dir yani fazladan 4 ekstra parametree yolluyorsun tahminimce satırın söyle dir
self.myButton.SetToggleUpEvent(self.FonksiyonAdi, arg1, arg2, arg3, arg4)

uiAuto.py 159. satırında 6 parametre yolluyorsun ui.pyde togglebutton içinde settoggleupevent fonksiyonu self + 1 = 2 dir yani fazladan 4 ekstra parametree yolluyorsun tahminimce satırın söyle dir
Eee hocam bunu nasıl çözücem peki?

bu dediğimi git ai at kanka adım adım benden daha detaylı anlatır cözümü

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri