Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin2 Proxy ve OpenWRT YARDIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melihyldz4141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 147

melihyldz4141

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
15h 28m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 5 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
31
MmoLira
267
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar 5 farklı bilgisayarıma 5 farklı ip atamak için Orange pi R1 PLUS LTS ile OpenWrt + mihomo (TPROXY) kullanarak kurduğum sistemde NINJEYE AC kullanan serverlere sıkıntısız girebiliyorken, svside+serverdefense ve RASCAL kullanan serverlere giremiyorum.

Kullandığım proxyler: SOCKS5 Superonline Residential ip'li 131 ile başlıyor.

Bu sıkıntıyı çözmek için ne yapmam gerek ücretli/ücretsiz yardım edebilir misiniz?

buradan kontrol et sadece superonline ıp ait dns görmüyorsan maskelemede patlıyorsundur

buradan kontrol et sadece superonline ıp ait dns görmüyorsan maskelemede patlıyorsundur
Ekran Resmi 2026-05-15 18.07.48.png
Gördüğün gibi böyle çıkıyor hocam

cmd ac nslookup google.com bu komutu yaz kendi evindeki ip dns veya gecersiz birşey görünüyorsa maskelemen sadece browser tabanlıdır oyunu etkilemez

cmd ac nslookup google.com bu komutu yaz kendi evindeki ip dns veya gecersiz birşey görünüyorsa maskelemen sadece browser tabanlıdır oyunu etkilemez
Geçersiz bir şey görünmüyor , Server: OpenWrt.lan / 192.168.2.1 gözüküyor. Bu sefer Residential VDS alıp Orange Pi'de WireGuard + VPS'te Proxifier ile deneyeceğim.

Son düzenleme:
Geçersiz bir şey görünmüyor , Server: OpenWrt.lan / 192.168.2.1 gözüküyor. Bu sefer Residential VDS alıp Orange Pi'de WireGuard + VPS'te Proxifier ile deneyeceğim.
denediginizde buraya da yazin lutfen, ben de bunu aşmaya çalışıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri