Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı OtoPack İçin destek lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsngvnhsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 97

hsngvnhsn

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
22h 5m
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 12 Gün
Başarım Puanı
28
MmoLira
579
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

merhabalar ilk önce konu yanlış yerde ise kusuruma bakmayın ilk defa konu açıyorum sorunum cpanel de public_htmlye vıdeolarda anlatılan gıbı oto packı kuruyorum hatta internet üzerinde indexten tasarımıda goruyorum ama otopacki acınca oyuna gırılsede tasarımı yüklenmiyor

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-05-12 231308.png
    Ekran görüntüsü 2026-05-12 231308.png
    11.2 KB · Görüntüleme: 0
  • Ekran görüntüsü 2026-05-12 231548.png
    Ekran görüntüsü 2026-05-12 231548.png
    42.9 KB · Görüntüleme: 0
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
merhabalar ilk önce konu yanlış yerde ise kusuruma bakmayın ilk defa konu açıyorum sorunum cpanel de public_htmlye vıdeolarda anlatılan gıbı oto packı kuruyorum hatta internet üzerinde indexten tasarımıda goruyorum ama otopacki acınca oyuna gırılsede tasarımı yüklenmiyor
discord ekle yardımcı olayım Anduril.1
Client patch URL ile cPanel yolu birebir aynı olacak (örn: site.com/patch ↔ public_html/patch), list dosyasında tüm packler (root, locale vs) eksiksiz yazacak, version numarasını yükselteceksin (örn 999), client cache (pack/metin2.cfg) temizlenecek ve tarayıcıdan site.com/patch/pack/root.eix indirilebiliyorsa sistem düzgün çalışır.

şu tarz bir satır olur:http://siteadi.com/patch/

Senin cPanel dizinin birebir aynı olmalı:
ÖRNEK: public_html/patch/
İçinde:
pack/
index
list
version
Eğer sen direkt public_html içine attıysan ama client site.com/patch arıyorsa → çalışmaz.

Client patch URL ile cPanel yolu birebir aynı olacak (örn: site.com/patch ↔ public_html/patch), list dosyasında tüm packler (root, locale vs) eksiksiz yazacak, version numarasını yükselteceksin (örn 999), client cache (pack/metin2.cfg) temizlenecek ve tarayıcıdan site.com/patch/pack/root.eix indirilebiliyorsa sistem düzgün çalışır.

şu tarz bir satır olur:http://siteadi.com/patch/

Senin cPanel dizinin birebir aynı olmalı:
ÖRNEK: public_html/patch/
İçinde:
pack/
index
list
version
Eğer sen direkt public_html içine attıysan ama client site.com/patch arıyorsa → çalışmaz.
nasıl yanı soylemı .com/public_html/pack seklindemi yazmam lazım

discord ekle yardımcı olayım Anduril.1

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri