Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Cevaplandı OtoPack İçin destek lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsngvnhsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 99

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhabalar ilk önce konu yanlış yerde ise kusuruma bakmayın ilk defa konu açıyorum sorunum cpanel de public_htmlye vıdeolarda anlatılan gıbı oto packı kuruyorum hatta internet üzerinde indexten tasarımıda goruyorum ama otopacki acınca oyuna gırılsede tasarımı yüklenmiyor

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-05-12 231308.png
    Ekran görüntüsü 2026-05-12 231308.png
    11.2 KB · Görüntüleme: 0
  • Ekran görüntüsü 2026-05-12 231548.png
    Ekran görüntüsü 2026-05-12 231548.png
    42.9 KB · Görüntüleme: 0
Çözüm
merhabalar ilk önce konu yanlış yerde ise kusuruma bakmayın ilk defa konu açıyorum sorunum cpanel de public_htmlye vıdeolarda anlatılan gıbı oto packı kuruyorum hatta internet üzerinde indexten tasarımıda goruyorum ama otopacki acınca oyuna gırılsede tasarımı yüklenmiyor
discord ekle yardımcı olayım Anduril.1
Client patch URL ile cPanel yolu birebir aynı olacak (örn: site.com/patch ↔ public_html/patch), list dosyasında tüm packler (root, locale vs) eksiksiz yazacak, version numarasını yükselteceksin (örn 999), client cache (pack/metin2.cfg) temizlenecek ve tarayıcıdan site.com/patch/pack/root.eix indirilebiliyorsa sistem düzgün çalışır.

şu tarz bir satır olur:http://siteadi.com/patch/

Senin cPanel dizinin birebir aynı olmalı:
ÖRNEK: public_html/patch/
İçinde:
pack/
index
list
version
Eğer sen direkt public_html içine attıysan ama client site.com/patch arıyorsa → çalışmaz.

Client patch URL ile cPanel yolu birebir aynı olacak (örn: site.com/patch ↔ public_html/patch), list dosyasında tüm packler (root, locale vs) eksiksiz yazacak, version numarasını yükselteceksin (örn 999), client cache (pack/metin2.cfg) temizlenecek ve tarayıcıdan site.com/patch/pack/root.eix indirilebiliyorsa sistem düzgün çalışır.

şu tarz bir satır olur:http://siteadi.com/patch/

Senin cPanel dizinin birebir aynı olmalı:
ÖRNEK: public_html/patch/
İçinde:
pack/
index
list
version
Eğer sen direkt public_html içine attıysan ama client site.com/patch arıyorsa → çalışmaz.
nasıl yanı soylemı .com/public_html/pack seklindemi yazmam lazım

discord ekle yardımcı olayım Anduril.1

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri