- Konular
- 6
- Online süresi
- 15h 47m
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 5 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 353
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Tamamen kendi k*çımdan uydurduğum bir işleyişi olan sistem, geliştirme notlarını paylaşacağım.
Üç adet mitril bulunmakta, Ruh - Dünya - Yaşam mitrilleri.
Bu mitriller craftlanarak elde edilmektedir.
Mitril Slotu Açma itemiyle itemlere bu şekilde slot açıyoruz. Her iteme 1 adet slot açılmaktadır.
Ve daha sonra elde ettiğimiz mitrilleri Sürükleyerek arındırma panelini açıyoruz.
arındırma panelinde temizleme ve yeşillendirme taşları istiyor.
Temizleme taşı mitrilin iteme geçiş oranını etkiliyor, yeşillendirme taşı bonusun oranı rastgele geliyor normalde o oranının yüksek gelmesini sağlıyor ( değiştirilebiliyor )
Ruh mitrili canavarlara karşı güç, dünya mitrili Patronlara karşı güç, yaşam mitrili metinlere karşı güç vermektedir.
Ve her mitril basıldığı silah ve zırh'a shinning effect bağlamaktadır
öneri ve tavsiyeleriniz doğrultusunda sistem geliştirilip paylaşılacaktır.
Mitril Slotu Açma itemiyle itemlere bu şekilde slot açıyoruz. Her iteme 1 adet slot açılmaktadır.
Ve daha sonra elde ettiğimiz mitrilleri Sürükleyerek arındırma panelini açıyoruz.
Temizleme taşı mitrilin iteme geçiş oranını etkiliyor, yeşillendirme taşı bonusun oranı rastgele geliyor normalde o oranının yüksek gelmesini sağlıyor ( değiştirilebiliyor )
Ruh mitrili canavarlara karşı güç, dünya mitrili Patronlara karşı güç, yaşam mitrili metinlere karşı güç vermektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Mitril basma isleminde sadece basarı oranı değil min. ve maks. bonus aralığı da net şekilde gösterilebilirsin
Mithril için farklı seviye sistemi eklenebilir örnek Ruh Mitrili I-II-III diye
genel olarak güzel düşünülmüş eline sağlık
Merhaba güzel bir sistem gibi duruyor sadece şeyi anlamadım. Bu sistem hem efsun veriyor hem de gelecek efsunların atıyorum kılıç savuması 2-15 arası geliyorsa 10-15 arası mı gelecek?
Hocam naberMitril basma isleminde sadece basarı oranı değil min. ve maks. bonus aralığı da net şekilde gösterilebilirsin
Aynı devamMerhaba güzel bir sistem gibi duruyor sadece şeyi anlamadım. Bu sistem hem efsun veriyor hem de gelecek efsunların atıyorum kılıç savuması 2-15 arası geliyorsa 10-15 arası mı gelecek?
Hocam naber![]()
- Konular
- 136
- Çözüm
- 33
- Online süresi
- 1mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,798
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 268
- MmoLira
- 19,776
- DevLira
- 154
Mitril basma isleminde sadece basarı oranı değil min. ve maks. bonus aralığı da net şekilde gösterilebilirsin

- Konular
- 26
- Çözüm
- 10
- Online süresi
- 1mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 386
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 1,253
- DevLira
- 3
Extra olarak socket sayısını 2ye çekebilirsin Metin canavar veya patron canavar vs olarak kullanabilirler ve geçerken patlama sökerken taş gibi temizleme olayı muhakak vardır temizleme nesnesini farklı kullanıp degerlendirebilirsin eline sağlık.Tamamen kendi k*çımdan uydurduğum bir işleyişi olan sistem, geliştirme notlarını paylaşacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 177877
Ekli dosyayı görüntüle 177880
- Konular
- 62
- Online süresi
- 9d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 418
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 8 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 164
- MmoLira
- 4,378
- DevLira
- 9
Merhaba güzel bir sistem gibi duruyor sadece şeyi anlamadım. Bu sistem hem efsun veriyor hem de gelecek efsunların atıyorum kılıç savuması 2-15 arası geliyorsa 10-15 arası mı gelecek?

Hocam naberMitril basma isleminde sadece basarı oranı değil min. ve maks. bonus aralığı da net şekilde gösterilebilirsin

- Konular
- 136
- Çözüm
- 33
- Online süresi
- 1mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,798
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 268
- MmoLira
- 19,776
- DevLira
- 154
Aynı devamMerhaba güzel bir sistem gibi duruyor sadece şeyi anlamadım. Bu sistem hem efsun veriyor hem de gelecek efsunların atıyorum kılıç savuması 2-15 arası geliyorsa 10-15 arası mı gelecek?
Hocam naber![]()