- Fiyat
- 1 TL
- Ürün Adı
- Harbi2FarmBot
- İlan Türü ( Metin2 )
- Diğer
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Harbi2 de makro tarzı insansı hareketler yapan bir metin botu geliştirdim. geliştirmeyede açık . direk kişiye tum sourcesi ile satışını yapacağım sadece 10 adet satacağım DM den iletişime geçerseniz . dönüş sağlarım aktif olarak çalışmaktadır bot kontrol eklenecektir .
Bot Kontrol Eklenmiştir. Bot Kontrolü gömülüdür gelen resmi tarayarak doğru olan seçeneğe basmaktadır.
Bot Kontrol Eklenmiştir. Bot Kontrolü gömülüdür gelen resmi tarayarak doğru olan seçeneğe basmaktadır.
Son düzenleme:
Dc smt.krkmaz yazarmısınHarbi2 de makro tarzı insansı hareketler yapan bir metin botu geliştirdim. geliştirmeyede açık . direk kişiye tum sourcesi ile satışını yapacağım sadece 10 adet satacağım DM den iletişime geçerseniz . dönüş sağlarım
UlaşıyorımDc smt.krkmaz yazarmısın
Merhaba 1.mobil versiyon içinmiHarbi2 de makro tarzı insansı hareketler yapan bir metin botu geliştirdim. geliştirmeyede açık . direk kişiye tum sourcesi ile satışını yapacağım sadece 10 adet satacağım DM den iletişime geçerseniz . dönüş sağlarım
2. Bot Doğrulama sistemini cozdurme sistemi varmı ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)