- Konular
- 11
- Online süresi
- 9d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 1,132
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
800x600'e ayarlayın
Aynen bu şekil'de
Ayarlarınızı yapın , yem felan alma botu durdrup kendiniz alıyorsunuz ordan tuş atamaları yapmıştım ordan alırsınız birleştirme felan yapmıyor 50 yemi çeker siz birleştirir 200lü yaparsınız , dizilim ayarla kısayol basarsınız o dizer , CTRL-O ile durdursunuz başlatmak için sistemi başlata tıklayın felan bunu öylesine yabbie felan tutmak için yaptım BAN yemedim hiç kullanırsınız artık : SORUMLULUK SİZE AİT
VirüsTOTAL :
Kaynak Dosyası TOTAL :
YOUTUBE'DAKİ Bİ ARKADAŞIN KAYNAK DOSYASINI DÜZENLEDİM TELEGRAM KALDIRDIM AMA VİRÜS OLARAK ALGILAMIŞ BAĞIMSIZ İNTERNET ERİŞİMİ YOKTUR
BALIKCILIK EKRANI OLAN BÜTÜN PVPLER DE SORUNSUZ ÇALIŞIR ALGILAMIYOR ANTİ-CHEATLER
İNDİRBİNDİR :///////
Kaynak Dosyası : BURDAN İNDİR
EKRAN KARTI OLMASI ŞART PC'DE AI BALIKÇILIK V2 AKİF EDİN YOKSA BALIK TUTMA , AŞIRI KÖTÜ OLUR , GTX ve ÜZERİ EKRAN KARTLARIN DA CUDA KULLANIYOR CPU'YA YÜK BİNDİRMEMEK İÇİN
Aynen bu şekil'de
Ayarlarınızı yapın , yem felan alma botu durdrup kendiniz alıyorsunuz ordan tuş atamaları yapmıştım ordan alırsınız birleştirme felan yapmıyor 50 yemi çeker siz birleştirir 200lü yaparsınız , dizilim ayarla kısayol basarsınız o dizer , CTRL-O ile durdursunuz başlatmak için sistemi başlata tıklayın felan bunu öylesine yabbie felan tutmak için yaptım BAN yemedim hiç kullanırsınız artık : SORUMLULUK SİZE AİT
VirüsTOTAL :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kaynak Dosyası TOTAL :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
YOUTUBE'DAKİ Bİ ARKADAŞIN KAYNAK DOSYASINI DÜZENLEDİM TELEGRAM KALDIRDIM AMA VİRÜS OLARAK ALGILAMIŞ BAĞIMSIZ İNTERNET ERİŞİMİ YOKTUR
BALIKCILIK EKRANI OLAN BÜTÜN PVPLER DE SORUNSUZ ÇALIŞIR ALGILAMIYOR ANTİ-CHEATLER
İNDİRBİNDİR :///////
Kaynak Dosyası : BURDAN İNDİR
EKRAN KARTI OLMASI ŞART PC'DE AI BALIKÇILIK V2 AKİF EDİN YOKSA BALIK TUTMA , AŞIRI KÖTÜ OLUR , GTX ve ÜZERİ EKRAN KARTLARIN DA CUDA KULLANIYOR CPU'YA YÜK BİNDİRMEMEK İÇİN
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 961
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 3h
- Reaksiyon Skoru
- 2,339
- Altın Konu
- 250
- TM Yaşı
- 16 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 309
- MmoLira
- 12,450
- DevLira
- 0
trojan algılanmış
Son düzenleme:
- Konular
- 26
- Online süresi
- 9d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 2,021
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler. Video var mı?
- Konular
- 11
- Online süresi
- 9d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 1,132
- DevLira
- 6
video çekmedim'de bu sıralar yoğunum ondan dolayı atamayabilirimPaylaşım için teşekkürler. Video var mı?
- Konular
- 11
- Online süresi
- 9d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 1,132
- DevLira
- 6
Kaynak Dosyasını Ekledim : İstediğinizi Yapın içinden geçin , Virüs olarak algılamış şaşırdım normal'de böyle değil di siz bakın ne yapabilirsiniz ne yapamazsınız
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...