noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek Otomatik Giriş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inrevodes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 245

inrevodes

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
21h 25m
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 1 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
30
MmoLira
644
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

selamlar, gf clientimdeki hesaplara otomatik bi şekilde girmesini sağlayacağım bi otomasyon yapmak istiyorum. arka planda calısmalı nasıl bi yol izlemeliyim? Uzun zamandır birşeyler deniyorum ancak basarılı olamadım.

makro kullanın.

makro kullanın.
Arka planda çalışmasını istiyor makro bunu sağlamaz, arkadaşa lazım olan şey fonksiyon kullanarak oyuna giriş yapma isteği göndermek, bu işlem çok aşırı zor işi bilen insanların bile büyük bir çoğunluğu bunu yapamaz çünkü işin içine sadece memory read-write girmiyor, network kısmını da bilmesi gerekiyor. Eğer hiçbir bilginiz yoksa kesinlikle öğrenmeye çalışmayın, en son öğrenmeniz gereken şey oyuna network işlemlerini fonksiyonları kullanarak yapmak olsun.

Arka planda çalışmasını istiyor makro bunu sağlamaz, arkadaşa lazım olan şey fonksiyon kullanarak oyuna giriş yapma isteği göndermek, bu işlem çok aşırı zor işi bilen insanların bile büyük bir çoğunluğu bunu yapamaz çünkü işin içine sadece memory read-write girmiyor, network kısmını da bilmesi gerekiyor. Eğer hiçbir bilginiz yoksa kesinlikle öğrenmeye çalışmayın, en son öğrenmeniz gereken şey oyuna network işlemlerini fonksiyonları kullanarak yapmak olsun.
arkaplanda GF client açanı görmedim ben daha hileler bile çoğu makro ile açıyor.

arkaplanda GF client açanı görmedim ben daha hileler bile çoğu makro ile açıyor.
İzzet' in dediği gibi arkadaşın istediği sadece clientleri açmak değil hesaplara giriş yapmak metin2 clientine arkaplanda giriş yaptıracak bir makro bilmiyorum. Ayrıca hileler makroyu opsiyon olarak kullanıyor ve makrolar sadece clienti başlatıyor giriş yapma olayı farklı. Client açmak için makronun muadili olarak hidden mode var mouse kullanmadan arka planda clientleri açabiliyor.

@inrevodes tam olarak ne istediğini detaylı anlatırsan kimsenin aklında soru kalmadan yardımcı olabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri