Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı IŞINLANMA SORUNU

turkmmuadmın

Level 1
Üye
Konular
6
Online süresi
3d 22h
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
7
MmoLira
463
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

/WARP YAZINCA KONUM GİRİYORUM IŞINLANMIYOR YÜZÜKLEDE OLMUYOR NASIL ÇÖZEBİLİRİM.?
1 KÖYLER 2 KÖYLER HARİÇ HİÇ BİR MAP GİDEMİYORUM YÜZÜKLEDE KONUM KODYLADA

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
/WARP YAZINCA KONUM GİRİYORUM IŞINLANMIYOR YÜZÜKLEDE OLMUYOR NASIL ÇÖZEBİLİRİM.?
Selamlar,

Haritalar aktif değil mi ? İlgili channel'ın (örneğin channel1/core1/CONFIG içerisinde map_allow satırını bul ve gitmek istediğin haritanın index numarasının orada olup olmadığını kontrol et. Eğer burada aktif haritalar listesinde var ise farklı bir çözüm düşünelim.
Selamlar,

Haritalar aktif değil mi ? İlgili channel'ın (örneğin channel1/core1/CONFIG içerisinde map_allow satırını bul ve gitmek istediğin haritanın index numarasının orada olup olmadığını kontrol et. Eğer burada aktif haritalar listesinde var ise farklı bir çözüm düşünelim.

Çözüm
hemen bakıyorum orayı buldum gitmek istedgim yerin map index kodunu nasıl öğrene bilrim map klasörlerin oldugu yerde map index de varmış ordan buldum ayarladım. konu çözldü

Son düzenleme:
hemen bakıyorum orayı buldum gitmek istedgim yerin map index kodunu nasıl öğrene bilrim
Genellikle /usr/game/share/locale/turkey/map/ (kullandığınız dil paketine göre) dizininde bulunur.
Bu dizindeki index isimli dosyayı Notepad++ veya VS Code gibi bir metin editörüyle açın.

Karşınıza şu formata benzer bir liste çıkacaktır:

Örnek aşağıdaki gibi görünür.

1 metin2_map_a1
21 metin2_map_b1
41 metin2_map_c1
104 metin2_map_spiderdungeon_02

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri