[RELEASE] GF ETP Botu v1.0 | Çoklu Client | Internal

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Blur koyduğum kısım karakterin ID si alt sıraya da karakterin ismi geliyor, karakterin IDsini girmek zorunlu o clienti tespit edip ona inject oluyor.
Toplama mantığı zaten öyle ama o kadar sık tarama yapılmıyor, ilk etpyi alır yerde etp kalmadıysa 180(kaç yazarsanız) saniye bekler bu süre dolunca tekrardan arar ve yerde kendine ait etp bulursa toplamaya başlar.
İlgili slottaki tüm ayarlar o slot için kayıt olur program kapanıp açıldığı zaman ayarlar olduğu gibi gelir.
Kota şuan aktif değil deneme yapmıştım ileri de daha akıllı hale gelince kullanılabilir.

elinize sağlık, ileriki versiyonlar için ilk aklıma gelen geliştirme oto etp görevi almak ve etp görevi bitince diğer karaktere geçmek bence çok ileriye taşıyacak 2 özellik

Karakter idsini yazınca sizin yazdiginiz injektor otomatik inject ediyo ozaman. Başta anlayamamıştım videodan teşekkür ederim, ben kendimiz inject edeceğiz clientlere diye düşünmüştüm. Pickclose ile picktarget arasında ki fark nedir? Sadece süre mi acaba yoksa farklı bir mantıkta var mi

peki güncelleme alınca biz kendimiz'de güncellememiz için config yapsan bizde güncelleyebilsek

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 5, Üye: 1, Misafir: 4)