Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

FİX İSTEK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmotey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 133

ahmotey

Level 2
Üye
Konular
23
Çözüm
1
Online süresi
1d 19h
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 26 Gün
Başarım Puanı
98
MmoLira
1,327
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Elinizde toplu fix varmı? 1000-2000 ne kadar varsa verebilme şansınız varmı?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Toplu Şekilde Fixler vardır İlla Forumda Lakin Tüm Fixleri Eklemen Mantıklı Değil neye Göre fix neye Göre değil bu tartışılır. Bazen Düzelttiğni Sanırsın Bir Bakmışsın CRASH Yemişsin O Yüzden Pİyasada Sadece Belirlibaşlı fixleri kullan Alt Yapına Göre Hareket et Sistem Ekledikçe Karşılaştıgın bugları tespit et sonra fixle öyle rast gele 1000 2000 bin fix sağlıklı olmaz bu benim görüşüm tabi size kalmış :)
Toplu Şekilde Fixler vardır İlla Forumda Lakin Tüm Fixleri Eklemen Mantıklı Değil neye Göre fix neye Göre değil bu tartışılır. Bazen Düzelttiğni Sanırsın Bir Bakmışsın CRASH Yemişsin O Yüzden Pİyasada Sadece Belirlibaşlı fixleri kullan Alt Yapına Göre Hareket et Sistem Ekledikçe Karşılaştıgın bugları tespit et sonra fixle öyle rast gele 1000 2000 bin fix sağlıklı olmaz bu benim görüşüm tabi size kalmış :)

Kesinlikle katılıyorum. Sorunu tespit et fix at test et. rast gele atılan fixler diğer sistemleri bozabilir.

Kesinlikle katılıyorum. Sorunu tespit et fix at test et. rast gele atılan fixler diğer sistemleri bozabilir.
Çok doğru bi ara toplu fix attım server kafayı yemişti :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri