Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Server konsepti için öneri lazım.

raderde

Gerçekçi Ol, İmkansızı İste.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Uzman Moderatör
Konular
97
Online süresi
3g 52100s
Reaksiyon Skoru
297
Altın Konu
0
Başarım Puanı
155
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 27 Gün
MmoLira
8,633
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır kafamda bir Metin2 PvP server açma fikri var ama bu işi bu sefer gerçekten düzgün yapmak istiyorum. O yüzden açmadan önce direkt oyuncuların ne istediğini öğrenmek daha mantıklı geldi.

Öncelikle şunu net söyleyeyim serverda EP satışı olmayacak. Kimse parayla öne geçmeyecek, her şey oyun içi emekle olacak.(6 ay önce epsiz açtığım server mevcut 0 oyuncu olmasına rağmen halen aktif ) Kapanma söz konusu değildir.

Şu an en çok kararsız kaldığım konu level ve genel konsept. Aklımda birkaç farklı seçenek var

1-99 klasik sistem
Daha sade, eski Metin2 havası. Farmını yap, PvP’ni at. Çok karmaşık sistemler yok. Gir çık yapılabilecek ama temiz bir oynanış sunar.

1-105 sistem
Klasikten biraz daha geniş. Çok abartıya kaçmadan ekstra içerik eklenebilir. Hem nostalji hem biraz yenilik olur gibi düşünüyorum.

1-120 sistem
Orta seviye diyebileceğimiz bir yapı. Hem kasılma süreci var hem PvP sürekli aktif kalır. Oyuncuya hedef verir ama çok da bunaltmaz diye düşünüyorum.

55-250 sistem
Daha farklı ve uzun vadeli bir yapı Yüksek level, bol içerik, sürekli yapılacak bir şey var. Ama bu tarzda dengeyi kurmak zor, bir de herkes bu kadar uzun sürecek sistemi sever mi emin değilim

Siz olsanız hangi sistemi tercih edersiniz?
Sizi bir serverda tutan şey ne oluyor?

Kısa kısa bile yazsanız benim için önemli. Ona göre net bir yol çizeceğim

Devamlı bir gelişim cırkı çıkmamış bir oyun 55 120 zevkli ama o kadar yapay hissettiriyor ki ilk saniyeden soğutuyor oyun kendinden 1 99 havasında 55 120

Oto ava bırakıp gecılen bır server olmaması lazım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri