Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Ne Game Var Ne Mysql (Ama Umut Var)

Mysql dedik, game dedik, gün oldu gece,
Konuyu okuyan çok ama atan yok hece 😄

Client var, source var, umutlar taze,
Ama db yok ortada, kaldık hep maze...

Shop boş, tablo eksik, hata üstüne hata,
Kuracağım diye diye döndüm ben data 😅

Ey forum ahalisi, bir babayiğit yok mu?
Game + mysql atacak, yiğit bir dost yok mu? 🙏

@Best Studio hocam ses ver artık bize,
Bir dump atsan yeter, kurarız hevesle 😄
Olm neler yapıyorsunuz ya 😂

Ne Game Var Ne Mysql (Ama Umut Var)

Mysql dedik, game dedik, gün oldu gece,
Konuyu okuyan çok ama atan yok hece 😄

Client var, source var, umutlar taze,
Ama db yok ortada, kaldık hep maze...

Shop boş, tablo eksik, hata üstüne hata,
Kuracağım diye diye döndüm ben data 😅

Ey forum ahalisi, bir babayiğit yok mu?
Game + mysql atacak, yiğit bir dost yok mu? 🙏

@Best Studio hocam ses ver artık bize,
Bir dump atsan yeter, kurarız hevesle 😄
adam game ve mysql için şiir yazmış süper ahhdjajxjahs martysama 5.8 den söküp eksikleri boş txt olarak ayarlasan çözülür gibi

Benim ayarladığım dosyalar bunalr 5.8 üzerinden ayarladım. Eksik hatalı veya başka birşey var mıdır bilmiyorum test ettim aktif olarak oyuna giriş yapıyor. İşini bilen biri paylaşırsa onu kullanmanızı tercih ederim o zamana kadar işe yarar diye düşünüyorum

MariaDB 10.6 kurulu mysql şifresi 123 yenisini oluşturmakla uğraşmak istemeyenler için hazır gm hesap adı GrooLx şifre 1

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar özel dosyalardır.
İşinize fazlasıyla yarıyacak çok özel sistemler mevcut bir kaç görsel ekliyorum.
Yanlız içinde files mysql yok bilginiz olsun sadece kaynak kodları ve packlar mevcut
Mysql için
[B][SIZE=4]Infernal2.1[/SIZE][/B] arkadaşımızın paylaştığı işlemleri yapın.
Sağda solda sahibi olmayan kişilere para yedirmeyin seviliyorsunuz :)
Bu arada sorunsuz ikarusshop sistemide ekli

Alt Yapı: MartySama

"
"

Mysql kurulumu

aa4363b1dfe8459c762d873fdc483c64.jpg
Hello,

As I am on the official Jettyx Graphics Discord, I can confirm that this is not version 2.0. There is only one server that has version 2.0, and that is the Zen server. In the “official partners” category of the Jettyx Discord, the server nidavelir2.to appears under version 1.6.

However, the shared files are amazing, and as always, a big thank you to Best studio. Since their return, they’ve brought a lot of freshness to the Metin2 scene, and I can’t thank them enough. Back in the day, I used their v1 files, and they have always been above the rest.

That said, I just wanted to point out that there was some incorrect information. I’m sharing a screenshot as proof.

And once again, thank you to Best Studio for this release and all the other contributions that make the whole community happy.

1776443199082.png
1776443217617.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 4, Üye: 3, Misafir: 1)

Geri