Crimson Desert Resolution Görevi Rehberi

devemoji

dev.mmooyun.com
Konular
154
Online süresi
1ay 28g
Reaksiyon Skoru
751
Altın Konu
59
Başarım Puanı
214
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay 18 Gün
MmoLira
2,573
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Rehberimiz Turkmmo forumu için hazırlanmıştır umarım faydasını görürsünüz.Bu göreve geldiğimde hikâye bayağı toparlanma moduna giriyor. Pailune geri alınmış ama iş bitmiş gibi hissettirmiyor açıkçası. Oyun direkt “daha var” diyor gibi. Resolution görevi de zaten çok uzun sürmüyor ama önemli bir geçiş noktası.

Bece görev başlayınca direkt ekip arkadaşlarının yanına gitmek lazım. Daha önce boss savaşı yaptığın eve geri dönüyorsun. İçeri girince zaten fazla dolanmıyorsun, yanlarına yaklaşınca sahne giriyor. Açıkçası oynanış olarak bir şey yaptırmıyor bu görev, tamamen hikâye ilerletiyor. Sahne biter bitmez görev de direkt kapanıyor. Buradan sonra küçük ama işe yarayan bir detay var. Pailune’da çanı çalabiliyorsun, bu da haritadaki sisi açıyor. Ben ilk başta fark etmemiştim, sonra dönüp yaptım. Aynı şekilde biraz kuzeyde seyehat portalı var. İlerde zaman kazandırır.

İleriki görevler içinde hazırlık kısmı var arakdaşlar bilginize. Ben en az 100 tane ızgara et topladım. Birazcık uğraştık ama olsun sevdiğim iş olduğu için sarıyor.. Sonraki savaşlar biraz sert geçiyor. Ormanda hayvan avlayıp eti toplamak kolay oluyor, pişirme kapları da kasabanın güney tarafındaki asker kampında var. Çok kasmanıza gerekte yok aslında. Görev kısa ama devamı için hazırlık yaptırıyor diyebilirim.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)