Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Crimson Desert – Preparations for Advance görevi nasıl geçilir
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Bu görev bende “hikâye ilerletme”den çok, resmen oyunun verdiği son mola gibi çalıştı. Çünkü metin de, ortam da aynı şeyi bağırıyor: Thornbriar Fortress döneklere geçmiş, içeriden kılıç sesi geliyor, sen daha dışarıdayken bile “az sonra büyük iş var” hissi geliyor. O yüzden ben bu görevi başlatmadan önce bir şeyi net yaptım: hazırlık.
Burada en kritik hazırlık da komik şekilde yemek… Evet, gerçekten. Bir sonraki görevde büyük savaş ve boss olduğu için, canın erirken “hemen toparlayayım” dediğinde elinin altında Grilled Meat yoksa, savaş uzadıkça sinir katsayısı artıyor. Ben ilk denememde “bende yeter” diye girdim, yetmedi; sonra dönüp tekrar yol yürümek zorunda kaldım. O yüzden bu görevi yaparken şunu öneririm: kısa bir av turu at, üstüne Hernand ve Pailune tarafında et satıcılarından da tamamla, sonra pişirme kazanında eti Grilled Meat’e çevir. Tek kullanımda +80 can verdiği için savaşın ortasında gerçekten fark yaratıyor. 200+ sayısı göz korkutuyor ama bu oyunda kalabalık savaşta et su gibi gidiyor; “fazla yaptım” dediğim hiç olmadı.
Hazırlığı bitirdikten sonra görev kısmı zaten basit: haritadaki işaretli yere gidip asker kampına giriyorsun. Kışlada sorumlu kişiyle konuşman isteniyor; kampın içinde beyaz bir çadır var. Ona yaklaşınca ara sahne patlıyor ve görev kapanıyor. Kısacası “asıl oyun” burada değil; burada yapman gereken şey, bir sonraki göreve hazır girmek. Ben bu görevi, çantayı doldurmak için oyun tarafından verilmiş bir fırsat gibi görüyorum.