- Konular
- 1,625
- Online süresi
- 7ay 63682s
- Reaksiyon Skoru
- 9,248
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 51,142
- DevLira
- 74
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Selamlar Turkmmo Ailesi,Forumumuzun gelişimi için büyük emek harcayan, özverili çalışmalarıyla aramızda parlayan ekip arkadaşlarımızı ödüllendirme vakti geldi. Yönetim kadromuzun gücüne güç katacak, hak ettikleri yeni rütbelere ulaşan arkadaşlarımızı açıklamaktan mutluluk duyuyorum.
Yeni rütbeleriniz sadece birer unvan değil, bu büyük aileye kattığınız değerin bir sembolüdür. Hepinize yeni görevlerinizde başarılar diliyor, bu enerjinizin hiç bitmemesini temenni ediyorum. Yolunuz açık olsun.
Sizde forum yönetimine katkıda bulunmak ve yönetime katılmak istiyorsanız bu konuyu ziyaret edebilirsiniz.Deneme Moderatör Olmak İsteyenlere Tavsiyeler
Yeni rütbeleriniz sadece birer unvan değil, bu büyük aileye kattığınız değerin bir sembolüdür. Hepinize yeni görevlerinizde başarılar diliyor, bu enerjinizin hiç bitmemesini temenni ediyorum. Yolunuz açık olsun.
Sizde forum yönetimine katkıda bulunmak ve yönetime katılmak istiyorsanız bu konuyu ziyaret edebilirsiniz.Deneme Moderatör Olmak İsteyenlere Tavsiyeler
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
terfi alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsunSelamlar Turkmmo Ailesi,Forumumuzun gelişimi için büyük emek harcayan, özverili çalışmalarıyla aramızda parlayan ekip arkadaşlarımızı ödüllendirme vakti geldi. Yönetim kadromuzun gücüne güç katacak, hak ettikleri yeni rütbelere ulaşan arkadaşlarımızı açıklamaktan mutluluk duyuyorum.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
@rootrize
@cWorks
@CoderPia
@Dogu9999
@raderde
@JinHu
@CynexWorks
@-Blaster-
@Manji
@Cankira
Sizde forum yönetimine katkıda bulunmak ve yönetime katılmak istiyorsanız bu konuyu ziyaret edebilirsiniz.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun
Herkese hayırlı uğurlu olsun.
Terfi alan arkadaşları tebrik ederim
- Konular
- 322
- Online süresi
- 28g 5989s
- Reaksiyon Skoru
- 917
- Altın Konu
- 145
- Başarım Puanı
- 182
- TM Yaşı
- 2 Yıl 5 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 5,511
- DevLira
- 9
Herkesi Tebrik Ederim.
- Konular
- 132
- Online süresi
- 1ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 690
- Altın Konu
- 33
- Başarım Puanı
- 214
- TM Yaşı
- 9 Yıl 8 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 8,829
- DevLira
- 24
terfi alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsunSelamlar Turkmmo Ailesi,Forumumuzun gelişimi için büyük emek harcayan, özverili çalışmalarıyla aramızda parlayan ekip arkadaşlarımızı ödüllendirme vakti geldi. Yönetim kadromuzun gücüne güç katacak, hak ettikleri yeni rütbelere ulaşan arkadaşlarımızı açıklamaktan mutluluk duyuyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)