- Konular
- 685
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 8mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,194
- Altın Konu
- 87
- Başarım Puanı
- 341
- MmoLira
- 3,281
- DevLira
- 11
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamlar, hepimizin çoğu bildiği üzere karakter satışı yapmak için genellikle itemci reklamı üzerinden kullanıcı adı, şifre ve e-posta bilgilerinden vazgeçmek gerekiyor. Peki bunları paylaşmadan, hesabı sandığın içinden satabilmek mümkün mü? Evet, ben bu sistemi geliştirmeye başladım.
Sandık önizlemesi
Sandık önizlemesi
Güncelleme v2 :
Shift + sağ tık önizleme eklendi.
Ticarette önizleme eklendi
Ekli dosyayı görüntüle 173730
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Yemin ediyorum paylaşasım gelmiyor fikirlerimi görsellerimi yaptıgım şeyleri. Gerçek insanlar da keşke ironi olsa
Teşekkür ediyorum. Ya ben bunu biryerde görmedim lakin bir arkadaşım biraz bahsetti polonya sunucusunda varmış, haberim yoktu![]()
Ortası yok artık; oluşan kültür tamamen şu: ya çalmışsındır, ya satmışsındır, ya da kesin yapay zekadır denir. Bir şekilde bir yerden kulp takılması gerekir. Çünkü meyve veren ağaç taşlanır mantığı. En son buna benzer laf eden adamı discord çektim gözü önünde kod yazdım ve sonuç şu oldu ya hocam ben öyle demek istemedim de şöyle demek istedim de kıvırdı da kıvırdı.
İşin daha ironik tarafı ise şu: forumun ne demek olduğunu bilmeyen insanlar en çok sesi çıkaranlar oluyor. Yıllardır dönen, herkesin bildiği dolandırıcılıklara kimse ses etmez. Mesela biri çıkar, dracarys sistemlerini alır, boyar, “geliştirici günlüğü” diye sunar ya da satar buna çoğu zaman tek kelime edilmez. Ama sen asıl ekmeği yiyenler var onlar kendilerini biliyor aylık olarak 200k gibi rakamlar alanlar var ve o paraya rağmen sunucuyu bok edenler var , microsoft developerleri o parayı almıyor benceonların işine göz koyarsan rakip olursan veya onları eleştirirsen o zaman işte oba altından sopayı sana göstermeye başlarlar. Yani kendim çaldım kendim oynadım tarzında klasik belediye mantığı.
Ama sen biraz öne çık, biraz dikkat çek… işte o zaman hedef olursun. Çünkü mesele çoğu zaman doğru-yanlış değil; kimin göze battığıdır.
Kimin yaptığı söz konusu olunca işler değişir, belediyelerde kurallar vardır ama uygulaması ise kişiye göre değişir. Kendim çaldım kendim oynadım kendi kendime gelin güvey oldum mantığı. Örnek : Kaçak kat muhabbeti ; insanlar evlerinin üst katına ev yapabilmek için belediye seçimleri zamanında üst kata ev yapmaya başlıyor
- Konular
- 79
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 244
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 141