- Konular
- 16
- Online süresi
- 2g 76527s
- Reaksiyon Skoru
- 150
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 47
- TM Yaşı
- 4 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 1,498
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Sıfırdan başladığında zaman alır ama forumda farklı konuların içinde offsetlerin tamamına yakın var.Benim paylaştığım dosyada offsetler olması gerekiyor. Adresler değişti sadece.onu bulmak zor değilmi ?
GF için güncel adres ve offset
Parça parça hobi olarak olarak geliştirmekte olduğum proje için adres ve offsetleri bir arkadaşım istemişti . Buradan da paylaşmak istedim. Yapay zekaya bu dosyayı verdiğinizde buradaki sistemlerden istediğinizi hemen kullanılır hale getirecektir. Güncelleme1 5 Mart 2026 : Efsun offset...
- Konular
- 7
- Online süresi
- 5g 69141s
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 41
- TM Yaşı
- 9 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 2,454
- DevLira
- 0
teşekkür ederim sanırım buradakiler bir kaç şey veriyor tamamına erişim öğrenmek için nasıl bir yoz ilenmeli bilgim var sıfır değilim .Sıfırdan başladığında zaman alır ama forumda farklı konuların içinde offsetlerin tamamına yakın var.Benim paylaştığım dosyada offsetler olması gerekiyor. Adresler değişti sadece.
![]()
GF için güncel adres ve offset
Parça parça hobi olarak olarak geliştirmekte olduğum proje için adres ve offsetleri bir arkadaşım istemişti . Buradan da paylaşmak istedim. Yapay zekaya bu dosyayı verdiğinizde buradaki sistemlerden istediğinizi hemen kullanılır hale getirecektir. Güncelleme1 5 Mart 2026 : Efsun offset...forum.turkmmo.com
- Konular
- 16
- Online süresi
- 2g 76527s
- Reaksiyon Skoru
- 150
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 47
- TM Yaşı
- 4 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 1,498
- DevLira
- 0
Burada temel farmbot için gerekli adres ve offsetler var . Eklemek istediğin sistemler için CE , İda gerekli bilgileri verir.
- Konular
- 7
- Online süresi
- 5g 69141s
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 41
- TM Yaşı
- 9 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 2,454
- DevLira
- 0
güncellemeden sonra ama sanırım komple gitmiş .Burada temel farmbot için gerekli adres ve offsetler var . Eklemek istediğin sistemler için CE , İda gerekli bilgileri verir.