- Konular
- 10
- Online süresi
- 4g 5263s
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 111
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 1,163
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Güncellendi.[ÖNERİ]
Toplama kısmında "Yürüyerek Topla" özelliği sahibi olmadığın eşyalara da koşuyor. bunun yerine sahibi oldugun veya üzerinde isim yazılı olmayan eşyalara yönelmesi güvenlik açısından daha iyi olur
- Konular
- 57
- Online süresi
- 1ay 29g
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 135
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 7,424
- DevLira
- 6
teşekkürler emeğin içinGüncellendi.
- Konular
- 10
- Online süresi
- 4g 5263s
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 111
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 1,163
- DevLira
- 0
Rica ederim karşılaştığınız hatalar olursa tekrar yazın düzelteyim.teşekkürler emeğin için![]()
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1g 7285s
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 7
- TM Yaşı
- 2 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 644
- DevLira
- 0
* Bot penceresini ölçeklendirme desteği olsa güzel olur. [ 80%, 100%, 120%, 140% ]
* Top most desteği eklenebilir.
* Exploit damage eklenebilir. (2 tip speed değeri olur speed ve exploit speed şeklinde ms olarak göstermektense atıyorum 1-15, 1-30 şeklinde kademeli gösterilse iyi olur 1=500ms 2=450ms 3=400ms 4=350ms vs. gibi seçilen kademe bu değerlere denk gelir m2heatdaki gibi ) Dummy maindeki exploit speed değerini baz alacak şekilde ayarlarsın.
* Bulabilirsen ticaret camını açan fonksiyonu da eklesen güzel olur.
* Entity listde name kısmında Türkçe karakter sorunu var.
* Hızlı CH değişme diğer bölgelerde çalışmıyor galiba iplerin eklenmesi lazım. TR'de test etmedim aktif mi özellik tam bilgim yok.
* Radar çok küçük teleport için ayrı bir popup şeklinde map açılsa oradan tıklanıp ışınlanılsa iyi olabilir. Şu anda teleport sorunlu kısa mesafede bile hedefe anında varmıyor hareket etmek gerekiyor uzak bir noktaya da zaten gidilmiyor rotayı doğru çizemiyor galiba.
* Exploit damage eklenebilir. (2 tip speed değeri olur speed ve exploit speed şeklinde ms olarak göstermektense atıyorum 1-15, 1-30 şeklinde kademeli gösterilse iyi olur 1=500ms 2=450ms 3=400ms 4=350ms vs. gibi seçilen kademe bu değerlere denk gelir m2heatdaki gibi ) Dummy maindeki exploit speed değerini baz alacak şekilde ayarlarsın.
* Hızlı CH değişme diğer bölgelerde çalışmıyor galiba iplerin eklenmesi lazım. TR'de test etmedim aktif mi özellik tam bilgim yok.
* Radar çok küçük teleport için ayrı bir popup şeklinde map açılsa oradan tıklanıp ışınlanılsa iyi olabilir. Şu anda teleport sorunlu kısa mesafede bile hedefe anında varmıyor hareket etmek gerekiyor uzak bir noktaya da zaten gidilmiyor rotayı doğru çizemiyor galiba.
- Konular
- 10
- Online süresi
- 4g 5263s
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 111
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 1,163
- DevLira
- 0
Not edildi teker teker ilgileneceğim. Ancak önceliğim hatalar olacak.* Bot penceresini ölçeklendirme desteği olsa güzel olur. [ 80%, 100%, 120%, 140% ]
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)