- Konular
- 284
- Online süresi
- 14g 16944s
- Reaksiyon Skoru
- 716
- Altın Konu
- 27
- Başarım Puanı
- 232
- TM Yaşı
- 9 Yıl 19 Gün
- MmoLira
- 3,595
- DevLira
- 12
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Crimson Desert’te Spire of Frost’a girmeye cesaretin var mı, onu sormadan önce şunu söyleyeyim: hazırlıksız gidilmez. Hem dondurucu soğuk var, hem de havada dolaşan büyücü tipleri sinir ediyor. Ben de ilk gidişte ısınmayı unutup “neden bu kadar çabuk düşüyorum” moduna girmiştim.
Aşağıda toparladım; yine de hafif spoiler var, taze oynamak isteyen dikkat etsin.
Spire of Frost konumu
Crimson Desert’te Spire of Frost isteğe bağlı bir yer; ana görev seni oraya otomatik götürmüyor. Merakın varsa Beighen’in doğusundaki yolu takip ederek gidebilirsin.
Yerleşim tarafı Demeniss ile Beighen sınırına dayanıyor; yani Demeniss’in kuzeyine doğru kayıyor ve Pailune’un güneydoğu ucunda kalıyor. Haritada “burası neresi” diye şaşırmak normal, sınır bölgeleri birbirine yapışık.
Spire of Frost düşmanlar ve tehlikeler
Kule, buz tutmuş manzaranın tam ortasında duruyor. Hedefin kuleye varmak olsa da araya sayısız düşman giriyor. Antumbra büyücüleri havada zıplar gibi geziyor, sonra enerji mermisi yağdırıyor. Bir de soğuk var; karakterin birkaç saniye donup kalabiliyor, geçiş ciddi sıkıcı oluyor.
Buz direnci veren zırh parçaları ve Abyss Gear takmanı öneririm. Scholastone’un güneyindeki araştırma noktasından Reindeer Cloak da alınabiliyor; üzerinde baştan seviye 5 buz direnci var, iş görüyor.
Spire of Frost’a nasıl girilir?
Crimson Desert’te kulenin dibindeki kapıyı arayacaksın; önünde bir taş fener duruyor. Açmak için önce Blinding Flash atıp ardından çıkan uyarıyla Concentrated Light’ı kullanabilirsin. İstersen ateş veya patlayıcı yüklemeli mızrak / ok gibi silahlarla da vurursun, fark etmiyor.
Buz eriyince fener için tuş uyarısına basıp yak; kapı da açılıyor. İlk seferde “neden açılmıyor” diye kaldım; fenerin tam yanıp yanmadığını kontrol etmek lazım.
Spire of Frost – Taş fenerler, Abyss Cell’ler ve ödüller
Şimdi Spire of Frost içindeki yedi taş feneri yakman lazım. Girişteki feneri zaten yaktık, o kısım tamam. İçeri girdikten sonra sıra şöyle:
Sarmal merdivenin en altına in; bir sandık var. Aç; içinden Frozen Anguish iki elli kılıç ve bir Refined Palmar Pill çıkıyor.
Merdivenle yukarı çık; ikinci taş feneri görürsün. Blinding Flash → Concentrated Light ile ya da ateş / patlama ile buzu erit, sonra feneri elle yak.
Sağa dön, dış merdivenlerden çık. Axiom Force ile grapple atıp içerideki Abyss Cell’i Kuku Iron Pot’a mühürle. Yol üstünde üçüncü feneri de yak. Basamakların tepesinde bir Abyss Cell daha var; onu da kaçırma.
İçeri girince merdiveni takip et; dördüncü feneri yol üstünde yak.
Tekrar dışarı çıktığında altıncı fener gözüne çarpar (aradaki beşinci adım metinde tek cümlede geçmiyor, haritada sırayı takip et).
Son olarak yedinci fener, kulenin tepesine yakın odada duruyor.
Yedi fener yanarsa The Frostwarden yan görevi tamamlanıyor; Crimson Desert’te Spire of Frost’un ana hedefi de burada kapanıyor. Bundan sonra Abyss tarafında Passage of Malice ile başlayan bir dala giriyorsun.
- Konular
- 42
- Online süresi
- 2g 51924s
- Reaksiyon Skoru
- 261
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 73
- TM Yaşı
- 2 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 4,019
- DevLira
- 18
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 2,176
- Online süresi
- 1y 4ay
- Reaksiyon Skoru
- 5,071
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- TM Yaşı
- 17 Yıl 25 Gün
- MmoLira
- 136,976
- DevLira
- 27
Eline sağlık
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)