Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ReWASD hakkında

• Konuyu başlatan .RaCoN.
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 66

.RaCoN.

Level 4
TM Üye
Konular
35
Online süresi
63206s
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
Başarım Puanı
106
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay
MmoLira
276
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar öncelikle selamlar. Asus rog ally x kullanıcısıyım. Xbox gamepad tuşları mevcut cihazda klavye mouse yok. Metin2 oynayabilmek için lisanslı joytokey kullandım yani gamepad tuşlarını klavye ve mouseye çevirdim fakat metin2 hile koruması yazılım olarak görüp clienti kapatıyor. Yapay zeka ReWASD programının hile korumasına takılmadığını söylüyor. Aranızda bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba, öncelikle cihaz hayırlı olsun JoyToKey çok temel bir makro programı olduğu için anti-cheat sistemleri anında yakalıyor oyundan atması çok normal.
ReWASD olayına gelirsek yapay zeka doğru...
Merhaba, öncelikle cihaz hayırlı olsun JoyToKey çok temel bir makro programı olduğu için anti-cheat sistemleri anında yakalıyor oyundan atması çok normal.
ReWASD olayına gelirsek yapay zeka doğru söylemiş ReWASD sanal bir donanım sürücüsü kurup gerçekten klavye mouse bağlanmış gibi davrandığı için hile korumalarını genelde atlatıyor Ama malum ücretli bir program ve ileride güncellemeyle engellenmeyeceğinin de garantisi yok. Bence ReWASD'a para bayılmadan önce ücretsiz ve daha risksiz şu yöntemi bir dene
Metin2 yi Steam'e Steam Dışı Oyun Ekle diyerek kütüphanene al Sonra Steamin kontrolcü ayarlarından ROG Allynin tuşlarına klavye ve mouse ataması yap Anti-cheat yazılımları Steame güvendiği için genelde bu atamalara ses çıkarmıyor
Eğer bu taktik işe yaramazsa ReWASD'ın 14 günlük ücretsiz deneme sürümü var Onu indirip test edebilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)