mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Cevaplandı UserInterface build hatasi length.h konumunu bulamiyor

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1775230465797.png

1775230507394.png

Çözüm
hatanin uzerine tiklayip visual studioda kodlardan bulun, sonra dosya yolunu tekrar 0 dan yazin dosyalari gorerek ok tuslariyla secin enterlayin boyle yapinca calisti bracketsda kod yazarkende bazen konumu dogru yazdigim halde gormuyordu visual studioda da aynisi varmis demekki. Ben boyle cozdum belki daha farkli cozumu de olabilir. Konumlandirmadan kaynaklaniyor.
Server Source klasörünün içindeki server klasörünü tamamen kes yolu yanlış gibi gözüküyor
Source Client klasörünün bulunduğu ana dizine yani C:\Users\Kaan\Desktop\new project\Source\ yoluna yapıştır öyle dene

Tek Konu Üzerinden İlerleyiniz.

acaba vmye win 7 kurup 2010 direct paketini kursam orda build almayi denesem hata cozulur mu? 2010 direct paketini win 10 da kurarken hata aliyorum
vs de sürümlerinizi kontrol edin DirectX yükleyicisi kendi içindeki eski sürümü kurmaya çalışıp senin bilgisayarındakilerle çakışınca kurulumu iptal edebilir Visual C++ 2010 yaz.
Listede çıkan visual c++ 2010 ve varsa x64 versiyonlarını sağ tıklayıp kaldır. öyle kur tekrar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri