shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
Hikaye Ekle

Cevaplandı LOCALE DERLEME NASIL YAPILIR?

NoExcuses

Level 1
Üye
Konular
7
Çözüm
2
Online süresi
1d 3h
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
13
MmoLira
1,049
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar elimde eski bir serverin filesi ve locale dosyalari var multi language yapmak istiyorum, locale filesini derlemek icin ne yapabilirim? Normalde ogrenmistim fakat uzun sure oldu bazi seyleri unuttum kisaca anlatabilecek var mi?
1775115701550.png

intrologin.py dosyasi uzerinde islem saglamalisiniz.

Merhabalar elimde eski bir serverin filesi ve locale dosyalari var multi language yapmak istiyorum, locale filesini derlemek icin ne yapabilirim? Normalde ogrenmistim fakat uzun sure oldu bazi seyleri unuttum kisaca anlatabilecek var mi? Ekli dosyayı görüntüle 172700
Sanırım Locale unpackini kapatmak istiyorsunuz. Bunun için pack kapatıcı kullanmanız lazım.

intrologin py den guncelledikten sonra freebsdye girip tekrar build almaya falan gerek var mi ben bu degisikligi yaptiktan sonra sadece packi kapatip yeni locale dosyasiyla oyuna girince calisir mi baska birsey yapmaya gerek var mi?

Sanırım Locale unpackini kapatmak istiyorsunuz. Bunun için pack kapatıcı kullanmanız lazım.
o degil mesela, benim kullandigim fielsde bitek ingilzice var seceneklerde birde lehce var ben buraya turkce almanca ingizlce fransizca eklemek istiyorum locale dosyalari var elimde ama nasil ekleyecegimi cozemedim oyunda biryer yok mu mesela PL EN yazan ben buraya FR CZ DE ekleyince o diller de seceneklerde ciksin ve calissin istiyorum boyle birsey mumkun mu nasil ekliyorsunuz siz serverinize dil eklerken

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri