Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cevaplandı LOCALE DERLEME NASIL YAPILIR?

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar elimde eski bir serverin filesi ve locale dosyalari var multi language yapmak istiyorum, locale filesini derlemek icin ne yapabilirim? Normalde ogrenmistim fakat uzun sure oldu bazi seyleri unuttum kisaca anlatabilecek var mi?
1775115701550.png

intrologin py den guncelledikten sonra freebsdye girip tekrar build almaya falan gerek var mi ben bu degisikligi yaptiktan sonra sadece packi kapatip yeni locale dosyasiyla oyuna girince calisir mi baska birsey yapmaya gerek var mi?

Sanırım Locale unpackini kapatmak istiyorsunuz. Bunun için pack kapatıcı kullanmanız lazım.
o degil mesela, benim kullandigim fielsde bitek ingilzice var seceneklerde birde lehce var ben buraya turkce almanca ingizlce fransizca eklemek istiyorum locale dosyalari var elimde ama nasil ekleyecegimi cozemedim oyunda biryer yok mu mesela PL EN yazan ben buraya FR CZ DE ekleyince o diller de seceneklerde ciksin ve calissin istiyorum boyle birsey mumkun mu nasil ekliyorsunuz siz serverinize dil eklerken

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri