HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamın aleyküm dostlar 4 envanter ekli fakat görünümü bu şekilde yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet martysama 5.8 p23 kullanıyorum bu kısmı root içindeki uiscript dosyasında bulunan inventorywindow.py den çekiyor@sıfırdanöğreniyorum Sorununuz Çözüldü Mü?
Konu icerisine detayli bakin orda var görünüm yapmanın4 envanter var zaten görünüm olarak resimdeki gibi yapmak niyetim
Konu icerisine detayli bakin orda var görünüm yapmanın
Kategori yanlış olabilir mi hocamUYGUN KATEGORİYE TAŞINMIŞTIR İYİ FORUMLAR DİLERİM.
Hayır değil destek istiyorsunuz mt2 destek alanında o yüzdenKategori yanlış olabilir mi hocam
Beceremedik martsama 5.8de bu localeyi farklı farklı yerlerden çekiyor galiba anlayamadımKonu icerisine detayli bakin orda var görünüm yapmanın
Commondan cekiyor bide ek olarak special pathBeceremedik martsama 5.8de bu localeyi farklı farklı yerlerden çekiyor galiba anlayamadım