Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Client Build Etme Hk.

ibrahimsavrum

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
2g 71195s
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
Başarım Puanı
42
TM Yaşı
5 Yıl 11 Ay 29 Gün
MmoLira
506
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar, çok uzun zamandır metin2 ye ara vermiştim tekrar deneyip kendimi geliştirmek istiyorum, martysama 5.8 jaguarz filesini kullanıyorum indirdiğim dosylaarda client build dosyaları yoktu hazır gelmişti, bunun source dosyaları var mıdır alıp geliştirme yapabilir miyim daha önce sorulduysa özür dilerim :)

Çözüm
Evet. Geliştirme yapabilirsiniz zaten altyapı kullanılması için hazırlanmış bir files.

İndirdiğiniz dosyalar içerisinde Source.rar var. Bunun içerisinde game ve client sourceler bulunuyor.

1774614701735.png
Evet. Geliştirme yapabilirsiniz zaten altyapı kullanılması için hazırlanmış bir files.

İndirdiğiniz dosyalar içerisinde Source.rar var. Bunun içerisinde game ve client sourceler bulunuyor.

1774614701735.png

Çözüm
konuda dosyalar olması lazım client soruce vb bunları indirip dosyayı geliştirebilirsiniz fakat yeni başladıysanız 5.8 yerine 5.7 öneririm 5.8 de anlam veremediğiniz değişiklikler olacaktır bilginize

valla fazlasıyla var evet :)
konuda dosyalar olması lazım client soruce vb bunları indirip dosyayı geliştirebilirsiniz fakat yeni başladıysanız 5.8 yerine 5.7 öneririm 5.8 de anlam veremediğiniz değişiklikler olacaktır bilginize

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri