Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Geçmiş olsun eski veya yenimi bilmiyorum ama uzun bir süre arşivde duruyordu silmek yerine paylaşayım dedim.Benim heski filesim haha, acaba kim warez'lemis mmhhh
Satışınını felan yapıyorsan kaldırabilirim.
Yok baya bir eski, satisla alakasi yok baktim iyiceGeçmiş olsun eski veya yenimi bilmiyorum ama uzun bir süre arşivde duruyordu silmek yerine paylaşayım dedim.
selamın aleyküm reisim sana bişi sorucam senin bu "anka2" ve "apex2" fileslerin var ya şimdi anka2 deki dosyalar .lua apex2 dekiler .quest ben simdi ordan bazı şeyler çekmek istiyorum ama formatlar farklı bununla ilgili kanalında bir video çekicek misin başka filesden nasıl özellikleri alıcaz uğraşıyorum yapamadım.Geçmiş olsun eski veya yenimi bilmiyorum ama uzun bir süre arşivde duruyordu silmek yerine paylaşayım dedim.
Aleyküm selam .quest veya .lua uzantısı arasında fark yok ikisi de aynı amaca hizmet eder.selamın aleyküm reisim sana bişi sorucam senin bu "anka2" ve "apex2" fileslerin var ya şimdi anka2 deki dosyalar .lua apex2 dekiler .quest ben simdi ordan bazı şeyler çekmek istiyorum ama formatlar farklı bununla ilgili kanalında bir video çekicek misin başka filesden nasıl özellikleri alıcaz uğraşıyorum yapamadım.
Bazı özel questlerde kullanılan sisteme bağlı olarak ekstra fonksiyonlar olabilir. Örneğin lonca (guild) ile ilgili bir quest eklediğinde ve çalıştırınca hata alıyorsaan o hataya sebep olan fonksiyonu kontrol etmen gerekir. Bunun için questi aldığın filesin ilgili game/src altındaki questlua_guild.cpp dosyası ile kendi dosyasını karşılaştır o fonksiyonu aratıp kendi questlua_guild.cpp dosyana ekle yoksa o quest sende çalışmaz.
Diğer soruna gelirsek başka bir filesden aldığın her özellik aslında bir sistemdir. Bu sistemler sadece quest dosyasından ibaret değildir source tarafında da karşılığı olmak zorundadır. Bu yüzden o sistemi veya qyesti kendi oyununa entegre işi tamamen bilgi ve tecrübeye bakar. Eğer altyapıya kodlamaya hakim değilsen herhangi bir yerden aldığın bir sistemi veya questi kendi dosyalarına sorunsuz şekilde entegre etmen zor.
Umarım anlatabilmişimdir sende anlamışsındır bu tür hatalar yaşarsam mutlaka bi video çekerim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)