romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni Başladım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmotey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 58

ahmotey

Level 2
Üye
Konular
23
Çözüm
1
Online süresi
1d 19h
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 26 Gün
Başarım Puanı
98
MmoLira
1,327
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

SelamünAleyküm

Ben turkmmoda eskiyim ama files kurma konusunda yeniyim öğrenmeye çalışıyorum.
Bana yardımcı olmanızı ricada bulunuyorum. İndirdiğim filesları açamıyorum açmaya çalışırkende ch1 açılmıyor. ch açmaya kadar ezberimde bilgim full ama bazı fileslerin sıkıntıları ayrı oluyor. Sıfır alt yapı falan kullanmak istiyorum. Arkadaşlardan ricam discord kanalınız varmı? sizlerden birşeyler kapmak ve takıldığım yerde sorabileceğim. Ve arayıp bulamıyorum. Hangi filesi indirmem gerekiyor. Bir arkadaşım martysama 5.3 dedi ama aratıp bulamadım buldum ama sıkıntılıydı o kadar sıkıntıya gelmek istemedim 5.8 için sordum mysql navicat için özel tablo falan yapman gerekiyor cart curt dedi iyice korktum diyebilirim. Birisi benim elimden tutabilir mi?
Discord Kanalımı paylaşmak istiyorum. Yöneticiler umarım sorun etmez.

leonidas8710

Adım ahmet herkesin önerisine ve tavsiyelerine açığım.

https://forum.turkmmo.com/konu/3770...3-1-26-08-2022-yayinda/page-356#post-21811273 Öncelikle basit fileslardan başlayın. Bunlarla acemiliğinizi atarsınız. Kurulumları basit olanlarla başlayın. Turkmmo SF bu iş için çok uygun bir altyapı.

Soru-cevap kategorisinde takıldığınız, merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Sorunlarınızı çözüme kavuşturacak forum arkadaşlarımız var. Bu konuda yalnız olmazsınız.

Ayrıca Metin2 Private Server Kurulumu kısmındaki sabit konulara ve yeni konulara da göz atabilirsiniz. Server Files bölümümüzde ise paylaşılan bazı filesları nasıl kuracağınızı gösteren videolar da bulunmakta.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri