Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

⭐ 1–99 Kur & Aç Orta Emek Yapı | +5000 Online'de Test Edildi Güncel Referans Mevcut | Sistem Satışı | Teknik Destek⭐

5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

CynexWorks

cynexwork.com.tr
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Uzman Moderatör
Dergi Editörü
Developer
Admin
Paylaşım
Konular
284
Online süresi
14g 23981s
Reaksiyon Skoru
719
Altın Konu
27
Başarım Puanı
232
TM Yaşı
9 Yıl 20 Gün
MmoLira
3,604
DevLira
12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

289905_976f598f2358d14bed9f24f144d0ac7b.png

1/99 Server Files Ve Sistem Satışları

Aktif referanslarla test edilmiş, performans odaklı altyapı hizmeti sunuyorum. Geliştirilen 1–99 Orta Emek yapı, tamamen optimize edilmiş veritabanı ve core üzerinde inşa edilmiştir; game/şişme/core verme vb. kronik problemler yaşanmaz. Altyapı +5.000 online seviyesinde test edilmiştir ve güncel kanıtlar mevcuttur. Files tarafımca düzenli olarak güncellenmeye devam etmektedir.
bilinen bir hata/fix eksiği bulunmamaktadır.
İçerikte, 1–99 OldSchool yapıda bulunması gereken sistemlerin tamamı sorunsuz şekilde entegredir.​

Teknik Özellikler ve Avantajlar​

Yüksek oyuncu kapasitesinde stabil performans sağlayan, denenmiş ve güncel altyapı
Kolay yönetim: Reboot ihtiyacını azaltan, sistemlerin büyük kısmında (%80) reload komutları
Destek: Kiralama sonrası, tarafımdan kaynaklanan bir problem olmadığı sürece proje sonuna kadar destek
Kurulum teslimi: Satın alım sonrası kurulum ve gerekli dosya/bilgilendirme tarafınıza iletilir
Detaylı tanıtım: Şimdilik burada paylaşmıyorum; detaylar için web sitem üzerinden inceleyebilirsiniz
Başarılar dilerim.

REFERANS GÖRSELLERİMİZ

0220_002041.jpg

0222_214154.jpg

0224_040422.jpg

İletişim Kanalları
Discord: palafitte

Forum üzerinden DM yoluyla veya DC üzerinden bilgi talep edebilirsiniz.

Son düzenleme:
İyi satışlar başarılar dilerim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri