Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wallhack Bulamıyorum

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

nasıl bulacağım peki bi arkadaş scale ile yapmış gördüm onu ama tam anlayamadım denedim bir şeyler olmadı
Karakter xy 16256-16256 base değeri araların da 3 4 offset fark var ismine ctrl b at 2bytes al yavaş yavaş in görürsün 4 tane ardışık 16256 dan sonra gelenler değer yazınca eski değere geri atar seni ,ağaç ve dağlardan geçmez ama
https://forum.turkmmo.com/konu/3904060-android-c-farm-bot-source/ buradaki src indir offsetler yazıyor

Ekran görüntüsü 2026-03-26 173551.png

şöyle 2 tane buldum ama hangisi bunlardan 58C olan en baştaki x koordinatı

Son düzenleme:
Merhabalar, hemen hemen her şeyi buldum mob pointer, gettargetvit, vid, onehit, binek, oyuncu x y z, attackvid, isdead, sendbattleattack, bunların hepsini buldum. Tek bulamadığım bir şey var o da wallhack abilerim kardeşlerim dostlarım klasik skip collision bulmayı deniyorum bulmaya çalıştığım sunucuda bunlar gizli açık açık vermiyorlar scale bulmayı denedim onu da çok anlamadım nasıl bulacam edecem yardımcı olursanız sevinirim
bizimle de paylaşır mısın bulduklarını ct halinde

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri