Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

JinHu

www.jinhu.com.tr
Uzman Moderatör
Dergi Editörü
Admin
Paylaşım
Ayın Üyesi
Konular
322
Online süresi
28g 5989s
Reaksiyon Skoru
917
Altın Konu
145
Başarım Puanı
182
TM Yaşı
2 Yıl 5 Ay 26 Gün
MmoLira
5,511
DevLira
9

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Crimson Desert Sanctum of Temperance Quest Rehberi

Crimson Desert"i yıllarca beklememizin ardından oyunun çıkışı ile birlikte rehberlerimizi de paylaşmaya devam ediyoruz.
Bu rehberimiz başlıkta belirttiğimiz gibi, Sanctum of Temperance Quest Rehberi.

Sanctum of Temperance quest'ini bitirmek istiyorsak iki tane Fusion Core gerekli.

Sanctum of Temperance görevine mi başlamak için Silvermoon Şehri'ne gitmeliyiz.

Sanctum'u bulmak için, haritada hemen aşağıda gösterdiğim konuma git.

image-29-32.jpg

Şimdi bulmacıyı çözme vakti

Solve the puzzle'ı tamamlamak için tam 2 tane Fusion Core bulmanın şart olduğunu söylemiştim. Şimdi, bu iki Fusion Core'u nerede bulup nereye takacağını da adım adım göstereyim sizlere.

Fusion Core 1!

Bu Core, özellikle oyunun ilerleyen kısımlarında sana tahmin edemeyeceğin kapılar açacak.

Nasıl elde ederiz? Doğruca Sanctum'a git. Orada, sağ tarafta kocaman bir delik göreceksin. Hemen içine dal bu kadar.

image-29.png

Delikten içeri girip aşağıya indiğinde, hiç sağa sola sapmadan dümdüz ilerle; ta ki karşında merdivenleri görene kadar.

image-30.jpg

Merdivenlerden yukarı çık. ilk Fusion Core"u tam karşında göreceksin; hiç durma, hemen al! Sonra da hiç oyalanmadan mağaradan çık.

image-30-1.jpg

Fusion Core 1’i nereye yerleştirmen gerektiğini merak ediyorsan, hemen göstereyim. Hiç vakit kaybetmeden direkt bu noktaya ışınlan ya da koşarak bölgeye git. Oraya vardığında bir sonraki adım için hazır olacaksın.

image-30-2.jpg

Fusion Core'u yerine oturtmak için Force Palm kullan.

Şimdi sıra Fusion Core 2’de.

Bu Core, ilkine göre biraz daha uğraştırıcı; bu yüzden dikkatli ilerlemeliyiz. Önce Harabe Bölgesi tarafına yönel. İkinci Fusion Core için, Sanctum’un hemen yanında bulunan ve sarmaşıklarla kaplı binaya doğru git. İçeri girmen gerekecek, bu yüzden çevreyi dikkatlice kontrol ederek ilerlemelisin

Bir noktada engellerle ya da zarar veren alanlarla denk gelebilirsin. Özellikle dikkat et; içlerinden geçersen HP kaybedersin.

image-30-3.jpg

İlkine benzer şekilde merdivenlerden aşağı in ve Fusıon Core 2"yi hemen karşında bulacaksın.

Peki Fusion Core 2'yi nereye yerleştireceğiz.

Energy Nexus'un içindeki sağ taraftaki ikinci boş yuvaya gitmeliyiz ve e
limizdeki Fusion Core"u sütunun tepesine yerleştireceğiz.

image-30-4.jpg

Yine aynı şekilde Force Palm kullanman gerekiyor. Önce platformun üzerine çık, ardından Sanctum’un ön kısmındaki yüksek platforma geç. Oraya ulaştığında görevi tamamlamış olacaksın.

image-30-5.jpg

Umarım bu rehber işini görmüştür. İyi oyunlar!​

eline sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri