Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[C++] Harita Performansı + Nesne Optimizasyonu

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

faydadan çok oyunun yapısını ve algılama mantığını bozan kötü bir durum malesef.

Bu tarz performans iyileştirmelerinin yanında görsel kayıplara yol açması çok kötü örneğin birçok global oyunda hiçbir objenin yok olduğunu görmedim veyahut görüntüde kaybolan birşeyler görmedim fakat optimizasyonlarının mükemmel seviyelerde olduğunu gördüm. Tercih meselesi biraz aslında emek var belli ki paylaşımın için teşekkürler başarılar dilerim iyi forumlar.
Doğru yorum, client’i rendering’i bilenler bir şekilde optimize ediyor ben de bilmediğim için distance based renderi kapatan bir sistem kullaniyorum.

Paylaşım için teşekkürler.

Doğru yorum, client’i rendering’i bilenler bir şekilde optimize ediyor ben de bilmediğim için distance based renderi kapatan bir sistem kullaniyorum.

Paylaşım için teşekkürler.

paylaşım için teşekkürler
Paylaşım için teşekkürler hedefe yaklaşırken objelerin anında yüklenmesi yüksek online de bilgisayarı kastırır gibi
Rica ederim iyi kullanımlar

metin2, culling ile tanışıyor.

Oyunumuzu daha optimize hale getirmeniz mümkünken neden bu tarz şeyler yapmak zorunda kalırsınız ki? Artık OX kadar küçük haritalarda bile 500-600 oyuncuyu kasmadan oynatabilmek mümkünken hemde en basit düzenlemelerde.
Mesela nasıl bir düzenleme paylaşırmısın faydanalım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri