Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
Mariadb'de root şifresini nasıl değiştirebiliriz ?
Mariadb'de root şifresini nasıl değiştirebiliriz ?
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sorunu bir şekilde çözüme kavuşturdum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.Sorununuz halen devam ediyor mu, yoksa çözüme kavuştumu? 34istanblue
Aldığın hatayı atarmısın giriş yaparken.Gerekli işlemleri sağlayıp yetkilendirdim ancak giriş sağlayamadım. Discord üzerinden sizinle iletişime geçebilir miyim ?
ortada bi sorun yok mariadb default ayarla da 127.0.0.1 bind ip ile geldiği için dış bağlantısı kapalı bunedenle navicat üzerinden bağlantı sağlayamıyorsunuz. dizini tam hatırlamıyorum ama dosya adı server.cnf içinde ki bind ip 127.0.0.1 - 0.0.0.0 yapar sql reset atarsanız navicat bağlantısı açılacaktır.bunu deniyorum. Putty üzerinden değiştirdiğim database şifresi ile giriş yapabiliyorum ama navicattan yapamıyorum.
Sorunu bir şekilde çözüme kavuşturdum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.Sorununuz halen devam ediyor mu, yoksa çözüme kavuştumu? 34istanblue