romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hyper Balık Botu Cracked V2 / AKEY

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akeydev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 436
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1773778105665.png

Sen o kadar illet rezil bir herifsin ki nasıl bu kadar yalan konuşup kıvırtabiliyorsun. Şoktayım sen gerçekten tehlikeli pislik bir ziyan birisin. 2 paralıksın.
sadece main hesabından zaten key verdiğim zaman 2.ayın 13ü
Vyper hesabının mesajlarını da buraya sen atarsın diye düşünüyorum.

Source nasıl kendi dosyalarımızla değiştiricem ki birincisi sende enerji botu vs hiç bir bok yok çalışmıyor bile.
2.olayda senin hilen "yani benim yazılımım" benim youtubeda 1 ay önce çektiğim yeşil gui arayüzüne sahip :D
Yalanı dolanı bırak iyi bir insan ol. İyi olamıyorsan insan ol...
sayemde piyasada satış yapıp bana minnettarım zart zurt yapan mahlukat şimdi bana sallıyor ya yeee kürkümmmmmmmmmm yeeeeeeeeeeeeeeeeeee ye kürküm yeeeeeeeeeeeeeee

Ekli dosyayı görüntüle 170952

sayemde piyasada satış yapıp bana minnettarım zart zurt yapan mahlukat şimdi bana sallıyor ya yeee kürkümmmmmmmmmm yeeeeeeeeeeeeeeeeeee ye kürküm yeeeeeeeeeeeeeee
Discord webhookla kopyala yapıştır yaptın diye sana ve senin arkadaşlarına sınırsız keyler verdim bunlardan neden bahsetmiyorsun. Senin sayende ne demek oluyor sen yapıtğının karşılığını misliyle aldın zaten sado,aytunc,sana keyler verdim zaten senin hwidli sınırsız?Çocuk dramasına gerek yok görsellerde ki mesajlarla yok olucaksın zaten. Sana daha tek kelime etmem Her şey kanıtlı aşşağıda. İstersen biraz daha atabilirim yetmez ise..
SEN YAŞADIĞIN TOPRAKLARI KENDİNİ SOYUTLAYARAK KABA TÜRKLERDENSİN DİYEN ADAMSIN. Sen yaşadığın toprağa bile ihanet adamsın NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE kelimesi zoruna giden iki paralıksın.....

Ekli dosyalar

• Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    9.1 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    56.8 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    23 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    141 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    27 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    62.7 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    31 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    38.8 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    29 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_10.png
    Screenshot_10.png
    21 KB · Görüntüleme: 0
Moderatör tarafında düzenlendi:
Discord webhookla kopyala yapıştır yaptın diye sana ve senin arkadaşlarına sınırsız keyler verdim bunlardan neden bahsetmiyorsun. Senin sayende ne demek oluyor sen yapıtğının karşılığını misliyle aldın zaten sado,aytunc,sana keyler verdim zaten senin hwidli sınırsız?Çocuk dramasına gerek yok görsellerde ki mesajlarla yok olucaksın zaten. Sana daha tek kelime etmem. Her şey kanıtlı aşşağıda. İstersen biraz daha atabilirim yetmez ise..
SEN YAŞADIĞIN TOPRAKLARI KENDİNİ SOYUTLAYARAK KABA TÜRKLERDENSİN DİYEN ADAMSIN. Sen yaşadığın toprağa bile ihanet adamsın NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE kelimesi zoruna giden iki paralıksın.....
Ahahaha düşün işte sen böylesine sana destek olan sana yardımcı olan adamı discordtan attın yediği kaba tüküren bir mahlukatsın bide bana ırkçılıkla ilgili söylemlerde bulunuyorsun rezil herif :D yeeeeeeeee kürkümmmmmmmm yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee satışların düştü hemen boka sardın dimi yeeee kürgüm yeee itaat ettireceğim sana :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ahahaha düşün işte sen böylesine sana destek olan sana yardımcı olan adamı discordtan attın yediği kaba tüküren bir mahlukatsın bide bana ırkçılıkla ilgili söylemlerde bulunuyorsun rezil herif :D yeeeeeeeee kürkümmmmmmmm yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee satışların düştü hemen boka sardın dimi yeeee kürgüm yeee itaat ettireceğim sana :D
.

Konu güzel ilerliyor bu konudan devam edelim güncellemeyi aşağıdaki konuya ekleyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri